Powergirls Zeyneb12 hepsi normal benim sorun yok ovülasyon ise yaramıyor bende denedim çok işimiz Allaha kaldi artık.😁
muge1661 Powergirls kızlar demek kş sizde kimyasal gebelik yaşadınız, kanda çıkıyor belli miktar hcg sonra düşüşe geçiyor. Çok şükür adet oldum bende 1. Günüm bakalım tam gaz yola devam yaptıklarımızı yapacaklarımızı yazalım❤️
Meryemtolga Powergirls daha cumartesi verdim negatif olduğunu gordum anladim belirtilerin regli olamadigim icin olduğunu vucudumdaki huzursuzlugu agrilari istah artisini vs vs vs olmayi bekliyorum olmuyo adet sokturucude icmek istemiyorum cunku iki ay once de geciktirici kullanmak zorunda kalmistim vucudumun kimyasiyla oynamak istemiyorum daha fazla bekliyorum bakalim.
Canany Keçiboynuzu özü kullandım ikinci ay da hamile kaldım yumurtanızı güçlendirin eşinizle ilgili sıkıntı varsa ona da yedirin pekmez duru olmayacak böyle katı muhallebi gibi olandan alın
muge1661 Canany bende eşime keçi boynuzu özü aldım sperm hareketliliği için, bizde içebiliyor muyuz ayy tamam ozaman🤗 bende takviye olarak kendime folik asit+ c + d + k + b12 + glutatyon vitaminlerini karıştırıp içmeye başladım. Adetimin 1. Günü 🎈
annesinin_beybisi Powergirls evet ya polip varsa ne kullanirsan kullan ise yaramaz ama aldırınca hemen kalırsın hamile inşallah en azından çözümü olan birsey