shdemir tubatayfun Canım moralini bozma benim de 3 haftada toparladi simdi yok düzelicek de stres yapınca daha cok oluyo.
Meltem23 tubatayfun merhaba rengi ne kanamanın, doktora gittiniz mi, bende aynı durumdayım şuan, geçmiş olsun size de
Temmuzz tubatayfun benim bu hafta bir gün kanamam oldu dpltpr 10 gün yataktan cıkmak yok dedi ve progestan verdi günde 3 kere ağızdan ve iğne vuruldum. Şu an geçti kanamam progestanı vajinadan almaya başlayacağım günde 1 tane.
Kayraa tubatayfun geçmiş olsun canım bende 6+1 deyim Benimde düşük tehlikem varmış kanama varmış içeride iğne yaptı ilaç verdi doktorunla görüştün mü?
Meltem23 tubatayfun bende gittim doktora kesenin etrafında kanama gözükmüyor sorun yok dedi, salıdan beri kahverengiydi kanamambugün kırmızıya döndü dinleniyorum sürekli, sizde dinlenin sürekli yormayın kendinizi, geçer inşallah 🙏🏻
tubatayfun Meltem23 aynen bende hersey guzel gozukuyor bende kahve rengi geldi ilk iki gun sonra adet gibi kanamaya dondu bende dinleniyorum surekli
Mary tubatayfun canim allah yardimcin olsun bende kanama yuzunden pskolojimi bozdum nedenini de soylemedi doktor, kanama gecti ama simdide kahverengi minik seyler geliyor. Cocuk ha gitti ha gidecek diye bekliyorum yikilmis bir sekilde.
KBOzturk Ben de 7+3 teyken kahverengi kanamam oldu hemen doktora gittim progestan verdi şükür kesti hemen. Yormayın kendinizi hastane iğne vuruyormuş onu da yaptırabilirsiniz. Hakkımızda hayırlısı olsun
tubatayfun Mary aynen ya insanin poskolojisi acayip bozuluyor insallah cabuk gecerde hamileligin tadini cikardiriz
uras Mary kırmızı şeklinde devam etmiyorsa önceki eski kanamanizin lekesidir geçmiş olsun insallah oda geçer
MrsAkuzum tubatayfun biz de tam tersi kg muz az siz neler tukettiniz son zamanlarda neler yediniz bebek kg alsın diye ?
Mary tubatayfun amin canim doktor kesenin gozuktugu ultrason goruntusunu verdi bana ama hala inanamiyorum yok diye dusunuyorum bakiyorum oyle nokta gibi birsey dusuk kanama vs derken tadini alamiyorum 🙁
Mary tubatayfun caanim sana ozelden nasil ulabilirim instagram olur o olur bu olur sen bilrisin sen gercekten bana iyi geldin gormeden tanimadan👍