Hilal-95 Aycaaaaa çiğ et yememelisiniz bitki çayları felan yasak dedi doktorum bana tetoks yapıcak şeylerden uzak dur dedi yani onun dışında bende az az canm ne çektiyse yedim 😀
Dilekcnkn Aycaaaaa Bitki çayı dışında geri kalan herşeyi yiyorum canım ne çekerse yani 3. Gebeliğim böyle şeylerede takılmıyorum bana saçma geliyor
Yagmur00 Aycaaaaa diyorlar kı dusuk yapar diye ılk ogrendıgimden beri yemiyorum artık ne kadar dogru yabliş bilmiyorum hayatım da cıkardim canım
Aslisila Aycaaaaa mayonez, az pişmiş yumurta , az pişmiş et , bazı balıklar , midye , deniz böcekleri, pastörize olmamış süt ürünleri ☺️
Aslisila Aycaaaaa gerçekten seni çok iyi anlıyorum ama geçecek en ufak parazit de bebeğine zarar verebiliyor ☹️
Hilal-95 Aycaaaaa yiyen var ama ben kıyamadım okadarına dikkat ettim valla napım çiğ köfte bile yemedim ilk zamanlar ikna edilene kadar da snradan çiğ et olmadığından emin oldum güvenılır yerden yiyorum🤣
bebegimizibekliyoruz1 Aycaaaaa herşeyi yiyorum çok abartmadan şükür 26.haftamdayım bebemde sapasağlam kelle paça da içtim sosis salamlı pizza da yedim kokoreç midye de yedim temiz olduğuna inandığın yerden yiyebilirsin demişti doktorum tabi oturup 40 50 midye yeme 4 5 tane ye en fazla çok da abartma 😂
Gulsahek Az pişmiş her şey. Salam sosis tarzı ürünler, kabuklu deniz ürünleri karides midye gibi, bitki çayları :)