prensesimveannesi mnurtrk aynen öyle canım ben zaten kısmıyorum boğazımdan yiyip içiyorum faydalı şeyleri ama dediğin gibi sağlıklı olsunda yeter
Mrsdettr DerinMavii inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilo almaya başlarlar canım senin benim ve bizim gibi olan herkesin🙏❤️
Sinem12345 Mrsdettr benim 34. Haftadayken 2300 dedi ve kilo almaya çalış dedi . Seninki az canım ama hiç üzülme ayran karpuz peynir pekmez cici bebe kuruyemiş muz ye 10 günde 400-500 gram alır gayret et bunları yemeye ☺️
Mrsdettr Sinem12345 valla üzülmemek elimde değil canım erken doğum riskim de var o yüzden bir an önce kilo alsaydı da toparlansin istiyorum 😔
Sinem12345 Mrsdettr hiçbir şey için geç değil kuzum ye aldığı kadar yine alsın hem doğduktan sonra bakımıda zor olur her türlü insalllah sıkıntısız doğar bebişlerimiz 🙏🏻🙏🏻
yucelayse greybrde 30. Haftamda benim de bebeğim 1500dü. Üzülmeyin bence gayet normal küçük bir rakam değil. 34te 2600 oldu
Aysell88 Mrsdettr sağlıklı olsun da ne önemi var ki ister ye ister Yeme bu bence genetik olan bişey. 3. Hamileliğim büyük oğlum da 5 kilo aldım en berbat hamileliğimdi son aylarda meyve süt anca yedim mide bulantısından 38′de 4 kilo doğdu ikinci biraz iyi geçti çoğu zaman aç uyudum oda gayet iyi doğdu 31. Haftalığım 2013 gram olmuş yine yemekle aram yok hatta 1.5 aydır mide yanmasından dolayı yemek sokmadım ağzıma hep su içiyorum doktorum kilosu biraz var dedi diğer çocukları sordu normal karşıladı. Sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun varsın doğunca alsın 🤲🥰