Gamzeylan Bende bugün gittim 32+5 haftalıgız 2215 gr geçen gittiğim de daha fazla almıştı son iki haftada biraz daha az almış ama çok şükür normal hersey
EsmaaaaMeva1 Mrsdettr bende bugun gittim 34+2 yiz 2598 gram ben sabahları 2 haşlanmş yumurta 2 dilim peynir domates salatalık 7 tane falan zeytin kaşar peyniri 2 dilim günde 2 tane muz ceviz badem yoğurt tükettim. Akşamlarıda asla ekmek yok bebeğe kilo ypck şeyler yiyorum
greybrde Mrsdettr 30. Haftamda 1530 kilo dedi bebeğime ve çok üzüldüm çok dikkat ediyorum kilosunun az olması üzdü şuan 33 haftalığız henüz muayne randevuma var bakalım som durum ne
yucelayse greybrde 30. Haftamda benim de bebeğim 1500dü. Üzülmeyin bence gayet normal küçük bir rakam değil. 34te 2600 oldu
mnurtrk prensesimveannesi üzülme arkadasım Kapn Kocatepe diye bir doktor var YouTube dan devamlı o doktoru seyrediyorum bebeğin kaç kilo doğacağı zaten genetik olarak belliymiş tabiki yemek yemeyle desteklenebilir ama minyon yapıdaysa minyon olarak doğacak sen yine de boğazından suyundan eksik tutma fazla fazla yap bende öyle yapacağım elimizden geleni yaptıktan sonra gerisi artık genlere kalmış önemli olan sağlıklı olmaları🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Noname123 Cihancan22 yani ekstra bir şey yapmadım almam gereken besinleri aldım. Sanırım bizim ki genetik kaynaklı eşim ve eşimin kardeşleri kilolu doğmuş o yüZden sanırım ☺️
Mrsdettr Noname123 olabilir canım 🥰benimki çok yavaş kilo alıyor halbuki elimden geldiğince dikkat ediyorum da 🤦
Noname123 Mrsdettr genetik faktörün çok etkili olduğunu söylemişti doktorum bana. Zayıf olsunda sağlıklı olsun 💕 ama genelde burada muzun,sütün ve kaşar peynirin kilo aldırdığını söylüyorlar onları denediniz mi?
Mrsdettr Noname123 süt içiyorum muzda yiyorum ama doğrusunu söylemek gerekirse kaşar peyniri yemiyorum,🤦🤦
prensesimveannesi mnurtrk aynen öyle canım ben zaten kısmıyorum boğazımdan yiyip içiyorum faydalı şeyleri ama dediğin gibi sağlıklı olsunda yeter