Llkk Ya benimde acı esigim düşüktü normalde ama bu sıpa kolay gelmedi tüp aldırdım laparoskopi olup üzerine tüp bebek yaptırdık iğneler ilaçlar hepsini kendim vurdum falan nasıl bı güç verdiyse rabbim 😂 ahahahaha bende şu an kendimi öyle hazırlıyorum suyum gelcek valizi alip hastaneye gidecez falan diye 😁 suni sancı korkutuyo beni de aslında 🤔 Anaaa benim görümcem halam 40 gün yataktan çıkmadı sezaryen sonrası 😂 aslında olabilirmissin de 9 cm iyi de yani ki sezaryen den daha basit diyo annem normal doğum için iyileşme süreci kısa hiç bişey olmamış gibi 1 2 günde ayaklanirsin diyo ilk gün oturup kalkarken zor oluyomus normalde maşallah arkadaşınıza da ne güzel tam istenilen doğum 😂 annem bende doğuma gitmeyi bırak kontrol diye yola çıktık arabada ıslandım diyo hastane vardık asansörde ben kafani hissettim diyo hemşire gelmiş muayene ye alalım falan dedi ben hissediyorum doğum başladı dedim diyo bı bakmış hemşire benim siyah siyah saçlar görünüyo 😂😂😂 5 dkka da doğurdum seni inşallah sende öyle olursun der hep 🤭 aleyküm selam canimm