Mom54544 Ufuk yarın 38 oluyorum normal doğumu bekliyo doktor heralde hiç şekli ile ilgili bişey demedi ama sonucta devlet hastanesi sezaryen e teşvik etmiyo
2-prensesannesiii Ufuk Normal doğum ise tarihi olmaz . Doktorlar bilemez yani sadece 40 hafta dolduğunda ki tarih söylenir.
Ufuk Sirince-anne34 Bana hiç birşey söylemedi sadece Aralık dedi ama kaçı bilmiyorum normelmi sezeryanmi onuda söylemedi sormami lazim
Hamisse Haftaya giricm hala söylemedi 5 gün sonra kontrolum var insallah söyler bide ben planlı sezeryn istiyorm ama bakalmm ne zaman söylicek 🤔
Llkk Mom54544 Demeko benim özel bı garipti😂 41+1 de 20 saat sancı ile normal doğumum beklendi neler neler yaptılar ki gene gelmedi kkasini yapınca sezeryana alındım😂
AysezulalGvn Ufuk 37 haftalığım devlete gidiyorum hala birşey demediler bugün özele muayene ye gitttik normal yapabileceğimi söyledi artık kızımın keyfine bağlı onu bekleyeceğiz 😂😂
Mom54544 Llkk Cok zorluyolar devlet hastaneleri ya olmuyo bırak bı kaç saat sonra 20 saat nedir vallaha gözüm korkuyo 🤪
Llkk Mom54544 hahah korkma korkma hatirlamion bile düşün okadar koymadıki 20 saat ikinciye hamileyim şuan 8.5 aylığım hahah oğlum 3 yaşında😀
Tugbayza1005 16 17 hafta aralarındaydı sanırım bana direk söylemişlerdi 20 Ocak diye bakalım artık ne zaman ve nasıl olucaz 🐣🙊
Mom54544 Llkk Ya bilmiyorum korkmuyo gibiyim ama korkuyo gibiyimde değişik bişey 😂 maşallah Allah bağışlasın 🤩