Merve003 enfeksiyon olabilir bir doktora gozuk bence yarın kuzenim bebeğini o yüksek enfeksiyon dan düşürdü birde sizde koku varmis bol su tüketin yarına randevu alıp idrar ve idrar kültürü testi istesin doktor sizden

Merve003 tamam iste enfeksiyon devlete mi gidiyorsun ben devlete gittim benden hicbirsey istemedi bakmadan ilac yazdı eşim sinirlendi hastaneye şikayet etti fitil ve krem verdi eşim beni aldı özeldi doktoruma getirdi alttan muane etti 3 tane uzun çubuk soktu pamuklu sonra benden idarar ve idarra kültürü testi istedi yüksek derecede enfeksiyon ve mantar çıktı Aman Allahm dedim iyikide gittim özele bana hemen antibiyotik krem intim jeli vs. Vs. Akstamadn kullandım bende üstüne üstlük kaşıntı vardı deli gibi yanıyordu oturamiyordum sismisti hep Doktrumdan bin kere allah razı olsun ya beni bu dertten kurtardı suanda var ama ilk günkü gibi değil doktor değistr başkası baksin

Pinar__50 ya brnimde 23 haftalık benimde aynı durum söz konusu.. Vakitte sıkıntı yok senin randevu gününü beklesen olur şaldır şaldır gelmeden gitmene gerek yok risk yok yani

Rumrumrum çok teşekkür ederim zaten artık son zamanlardayım doğursamda rahatlasam modundayım 😅

Seryy bende öyle yapmaya karar verdım bı hafta daha beklerım

Merve003 allah iyi insanlarla karşılaştırsın dediklerimi istemedi sanırım istersen özele git tek sefer baktır yaptır derim evet gebelikte normal ama İleri seviye ise nasıl olacakmış mal mı o Hakert etmk istemiyorum suanda

Seryy çok teşekkür ederim düşündüğün için artarsa haber ederım ❤️😘

Pinar__50 koku varsa akıntıdır ama hiç bişe kokmuyor sa sudur diye biliyrm