Yenianne2222 19+3 deyim 43 le hamile kaldım hala aynıyım. Öyle çok iştahlı birisi değilim zaten ama hiç alamıyorum doğuma kadar kendimi toparlayıp nasıl alıcam bilmiyorum 😒 Bi günde toplam yarım ekmek yiyorum anca. Sabah öğle akşam öğünlerini kaçırmıyorum tabi. Ara öğünlerde de meyvelerimi yiyorum veya meyvesuyu aburcuburumu yiyorum her gün. Yatmadan önce de bi kupa cicibebe bal muz ve süt karışımı yapıp içiyorum. Daha napıyım bilmiyorum kilo alanları gördükçe çok hevesleniyorum ama olmuyor 😔
Semy Yenianne2222 herkesin bünyesi farklı. Bebek sağlıklı olsunda alma daha ne istiyorsun. Ben sırf almayayım diye yürüyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri😂 30 haftalığım tam +3 kiloyum şuan.
betulmizrakk HazelDerin +1 benden gelsin o zaman 😀 30+5 im 50 ile hamile olduğumu öğrendim 18 kilo aldım sinirden çatlayayım mı 😀 gerçi ben öğrendiğim gibi sigarayı bıraktım o çok kilo aldırdı bana 😏
Duygushn1 HazelDerin hahahahhaha 30 haftada 12 kilo alan ben 😂 hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kilo bünyeye direkt indi
HazelDerin KubraAydin Öyle sinirleniyorum ki Bunlara bide cicibebe yiyom diyo otur pizza ye börek ye yiyen insan cicibebe yemez o ne atıştırmalık o zaten kfc menü ye ne bileyim lahmacunu lahmacuna sar ye yarım ekmeği yağa ban arasına sucuk koy ye cicibebeli muzlu bişeyler yiyip içiyon kilo bile almaya utanıyo resmen vücut 🤣
Elalinaipek Normal. Herkesin bünyesi farklı, almayı bırakın verenler de çoğunlukta. Ben 28 haftaya kadar hiç almadım. Şu an 34 deyim, 4 kilo aldım.
Yenianne2222 HazelDerin cicibebe kilo aldırıyor dediler diye onu deniyorum çok yiyemiyorum çünkü. ilk gebeliğimde böyle değildim ama bunda biraz zorlasam geri çıkarıyorum. Bi öğünde en fazla 3 tane lahmacun yiyebiliyorum 😔 gençliğimde bende dürüm dürüm yerdim de bu çocuklar beni bu hale düşürdü daha da düzelemiyorum işte😒
Elif1608 HazelDerin ne kadar samimi yazılmış bi yazı 😂😂😂 siz beni güldürdünüz Allah’ta sizi güldürsün inşaallah 🙏🏻🌺Bende kilo alamayan gillerdenim inanın ekmek arası ekmek bile yesek kilo alamıyoruz maalesef, tamamen bünye meselesi yani. En basit örneği kız kardeşim gün içinde sadece su içer ama yinede kilo alıyo ben dünyayı yesem yinede alamıyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
gldn065807 Malesef bende verenlerdenim 13 haftamdayim hala iki buçuk kilo gitmişti bir gram oynama yok bilmiyorum yani neden
HazelDerin Yenianne2222 Ne diyem Allah bu dertten bana da versin Amin düşünsene yiyemiyosun ben akşam yatarken yarın yiyeceklerimi düşünerek yatıyorum
gldn065807 Yenianne2222 ben senin kadar zayıf değilim 56 kiloyum şuan ben kolay alan biriyim ama bilmiyorum bu hamileligim neden böyle oldu
Yenianne2222 Semy zargana gibi dolaşıyorum ya hiç güzel değil 😂 hem halim olmuyor kemiklerim bişeye dayanmıyor. İlk doğumumda zorla doğurdum doğuracak gücüm yok o derece 😂
Sekerfasulyesi HazelDerin 😂😂😂 anlamazlarrrrr anlamazlarrrr, oturduğum yerde kilo alıyorum ben yemek yememe bile gerek yok aldığım nefes gram olarak giriyor vucuduma
Yenianne2222 gldn065807 işte hamilelik de çok etkiliyor. Bende ilk gebeliğimde bi verdim. Sonradan ilaçlar da kullandım alamadım işte toparlanmıyor
HazelDerin betulmizrakk ben ilk doğuma 20 kg aldım 60 dan 80 e çıktım sonra doğumdan sonra allem ettim kallem ettim 55 e düştüm tam fit gezicem gene hamile kaldım bu sefer hıtlağımı tutmaya çalışıyorum insan gibi yicem suan fırının karşısına oturmuş böreğin pişmesini izliyorum 🤣🤣🤣
Zeysezer Yenianne2222 ne güzel işte kız daha ne istiyon herkesin bünyesi farklı 20 haftalığım yiyorum da yiyorum 2.5 kg aldım