Bayraktarn Nurklc38 sepet beşikler benim de çok hoşuma gidiyor o kadar tatlı duruyor ki özellikle kız bebekleri için çok güzel olur. Ben hafif olsun odadan odaya taşınsın diye anne önerilerine binaen bunu aldım. Güzel günlerde kullanın 🥰
Busrayilmaz2 Bayraktarn Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum da ahşap 6 aya kadar kuzen verdi beşik sonra bakicam bebeğe beşik şimdilik çok yer kaplamadigindan kafam rahat😍🍒bende kararsızım oyun parkımi alayım yoksa ahşap beşik mi bilemiyorum
Bayraktarn Busrayilmaz2 anneler hep park beşik dediler bende o yüzden odam için onu aldım, kendi odasını yapacağım zaman artık mobilya tarzı alırım
Busra_Yildiz Joie marka park yatak tercih ettik bizde iki kademeden oluşuyor. Bakalım henüz elimize ulaşmadı kullanmaya daha var :)
Bayraktarn Busra_Yildiz geldi mi kurdunuz mu ? Koku az da olsa var mıydı? Kaşındırma yaptı mı siz de?
Busrayilmaz2 Bayraktarn Bende kararsızım oda vs yapamam zaten anca Cook ilerde her yer dolu atamam da esyalarimi bakalım dolsun 6 ayı karar vereyim bende
Kbrfrk Bayraktarn çok az var evet ama bizi rahatsız etmedi yeni inan herşeyde bı kolu oluyor kurulumu yapınca bı sure sonra gidiyor