anneyim_33 greybrde bunun beyazını aldım mağazadan daha kulanmak nasıp olmadı tabi ama.gorunusu fln gzuel beğeniyorum
Bayraktarn Kbrfrk yataş twinye baktım güzele benziyor bende ondan alabilirim 🥰 e bebek marka yatakları hakkında bilginiz var mı peki
Semy Bayraktarn yatak odam müsait değil bunların bir boy küçükleri var 1 yaşına kadar yatabiliyor. Onlardan alacağım 1 sene sonra durumları biraz toparlayıncada odasını yapmaya başlayacağım🌸
Bayraktarn Semy çok güzel düşünmüşsünüz küçük beşikler benimde çok hoşuma gidiyor, yatak odam da yerim olduğu için park beşik oldum
Bayraktarn Rumiladi yoyko yu bende istedim ama indirim dönemi Hepsiburadadan alıcaktım, her satıcıya güvenemiyorum sıkıntı çıkar diye korktum, yoksa çok beğenilen bir beşik. Siz nerden aldınız?
Bayraktarn Rumiladi az da olsa koku var mıydı size de? Dün kurdum birde biraz kaşındırdı iade etsem mi diye düşündüm? İade etsem ne alıcam bilmiyorum? 32 haftalığım artık🤦🏻♀️
SBK https://ty.gl/izadfgh6ys ahsap besik aldik anne yanı icin . Odasina da montessori yatak dolap sifonyer aldık
Umudayolculuk36 Bayraktarn bu çok güzel ben elele park beşik aldım anne yanı için anne yanı açılır almasam kesin bu çok güzel düşünmeden al yorumları da iyi 😌
Bayraktarn Umudayolculuk36 satıcı değişikliği olduğu için bunu iptal ettim, her satıcıya güvenemiyorum özellikle yorum yoksa. Dün akşam şunu aldım.