Newmomadayi Nebyaa besik kademeli olarak ayarlanabiliyor. Sonucta besigi tasarlayan cocugun hep yeni dogan olarak kalmadigini bildigi icin 5yasina kadar kullanicak sekilde tasarlamis :)
Nebyaa Newmomadayi her beşik tasarlayan çocuğun yeni doğan olarak kalmayacağını bilir zaten :) hicbir cocuk orda 5 yaşına kadar yatmaz 2 zorlarsan 3 yaşına kadar
_ipekkkkk Ergen50 Ben daha 20+3 ama yinede baktım geçe kalmiyim diye fikir olsun dedim Ben prego markasına bakmıştım magzadan baktım sonra aynısı internette daha uygun bakın isterseniz fikir olsun sizede canım🌸🌸
Matahari Ergen50 sabah şunu gördüm tesadüfen ve bayıldım keşke daha önce görseydim başka almıştım maleaef.hem çok kullanışlı hem de uzun süre kullanılır https://ty.gl/40q0gkl8ue
minikbirisi Ergen50 1 yaşına kadar yatabilecegi odanıza sığacak bir beşik bulun derim sonrasina bakarsınız
Ergen50 minikbirisi ben tamda böyle birşey arıyorum minimal istiyorum hamak beşik gibilerden zaten 5 yaşadığında odasını yaparım
minikbirisi Ergen50 Hamak beşikler biraz küçük oluyor. İnstagramda noktabebe oguncbebe gibi sayfalar var bide eskidji bazar var eğer İstanbul da yaşıyorsanız,. Ikea da da var beşikler güzel bakabilirsiniz
_ipekkkkk Ergen50 bilemedim kuzum ya hiç yüklemedim Google’dan Prego Miami anne yanı park yatak yazınca çıkıyor öyle deneye bilirsin