Elif3425 14 gun once spinal sezeryan oldum. Soyle ki dogum aninda hareketleri hissediyorsunuz ama sifir aci. Bir de sonda meselesi var. Bana anesteziden sonra taktiklari icin hicbir sey hissetmedim. Dogumdan 7 saat once ac kaldim. Dogumdan hemen sonra istedigim sekilde yiyip ictim. Ayaklarim 7 saatte acildi. Acilir acilmaz sondami cikardilar ve yurutmeye basladilar. Basta acili oldu. Sonra agri kesici yapilinca rahatladim. Benim sikintim su oldu, ayaklarim acilsa da yurusem de idrarimin geldigini hissedemedim. Idrarim gelmis mesanem patlayacak seviyeye gelmis, o da dikislerime muthis agri yapti. Tuvalete bile kalkamadim agridan. Zorla annemle gittik lavabo ihtiyacimi giderdikten sonra cok rahatladim. Size tavsiyem sondaniz ciktiktan sonra mutlaka yarim saate bir lavaboya gidin. Gaziniz yada idrariniz ciksin ki agri yapmasin. Benim cok zorlandigim konu bu oldu. Onun disinda agrilarim 1 haftada cok cok hafifledi. Yaninizda mutlaka biri olsun cunku bebek bakimini tam yapamiyorsunuz dikislerinizden. Ben de 39+4 te mecburi sezeryan oldum hikayem boyle. Umarim siz de saglikla kavusursunuz meleginize.