Melek__55 merveanberoglu bende öyle sakladım zaten canım istersen göndereyim sana tarihî geçmemiş 2023 e kadar geçerli
merveanberoglu Melek__55 çok iyi olur canım valla gardrop hesabın falan varmı istersen oraya yükle ücretinide yaz ulaşım sana ben satın alim ordan
Melek__55 merveanberoglu canm ben gardrop uygulaması kulanmyorum ama normal kargoyla yolasam olmaz mı
Melek__55 merveanberoglu canım bak macun konusunda tedirginim eşim bisy olmasn kadına falan dedi 🤣🤣yedi ay önce aldık diye bisy olmaz değilmi cilife bisy olmaz demiş ama ben yine tedirginim
Helen-Teoman Ben c life a bu ay başladım yumurtlama görünce iki gün sonra bıraktım ama kasıklarımda hafif hafif acı ve batma var, ilişki sırasında da rahatsız oldum baskıdan, böyle olan var mı kızlar?
Durubebegim Ozgeyuce46 öncelikle şifa olur inşallah zaten aldığınız site size nasıl ne zaman başlıyacağını söylüyor zaten benim ablamda 7 yıllık evli kaçtane tüp bebek denediyse hep olumsuz sonuçlandı birkaç kezde c life denedi malesef bir işe yaramadı inşallah size yarar
Ozgeyuce46 prensannesii_ ilişki giremiyorler mi mesela o düşünüyorum yani c.life 2 , 4 kaşık yiyip bırakırsam yani