Ozgeyuce46 Babybella clife sipariş etmiştim ama nasıl güvenilir miyim yani tüp bebek tedavi için mi yoksa bilemedim bu konu
Babybella Ozgeyuce46 Yok doğal denemek için diyorum. Tüp bebek tedavisi olacaksanız doktorunuza danışın bence. Yada tedavinin öncesinde kullanin
Ozgeyuce46 Zekzek12 peki ozaman c.life nasıl ac karnını mi yemek içerek dimi kaç tane c.life içirim ama ilk adet olunca yoksa adet bitince hangi
Melek__55 Ozgeyuce46 ovulasyon testi ile adetliyken kulandim eğer ovulasyon testi kulanmicaksan şeffaf uzayan akıntı çok olduğu zaman kes Macunu gün aşırı ilişkiye girin ama iki üç lirte su ve yürüyüş yap kesinlikle ki etkisini göstersin
Sedacannn Ozgeyuce46 bn kullanmıştım faydasın gördüm etrafımdaki arkadaşlarımda aynı şekilde gördü faydasın
Melek__55 Ozgeyuce46 istersen ovulasyon testi ile takip et yumurtlama gördüğün zaman bırak macunu yumurtlamayı görene kadar devam edeceksin macuna günde iki kere yemeklerden önce kulancksn
Sedacannn Ozgeyuce46 adetin ilk günü başlayın bol su ve hareket edin yumurtama testiyle kontrol edin ve günleri değerlendirin yumurtlama günün 2. gününe kadar kullanın ve adetiniz gelene kadar artık kullanmayın