gamzosgamzos Aysegulaman02 bennn Rabbim nasip ederse 😍 tahmini 20 nisan gosteriyor ama sezaryen olacağım icin 10 gun ortalama erken alır 😀
Nihanus Aysegulaman02 benim 2020 nisan doğumlu bir oğlum var nisan bebesi çok tatlıdır çokkk ☺️ Şimdi kızım inşallah mart başı gözüküyor allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻
Dilose gamzosgamzos benim oğlum da normal doğum geçen sene 20 Nisan da doğdu şimdi de Kasım da doğum 😄🤗
gamzosgamzos Dilose yaaa maşaAllah Rabbim bagislasin saglikla kavus diger yavrunada inşaAllah 🙏 benim kızımda aralık 2019 doğumlu kış bebeğiydi simdiki bebisimde bahar bebişi olacak inşaAllah bakalım hangisi daha rahatmış o günleri görmek nasip olursa 😍
Dilose gamzosgamzos inşallah rabbim o günleri de bize nasip eder benim de kışa denk geliyor bakalım artık sen kaç haftalıksın
gamzosgamzos Aysegulaman02 evet canım kızımda gebelik tansiyonu yuzunden sezaryen olmustum o yuzden yine sezaryen olacagim Allah nasip edrse 😊
superrmomy Aysegulaman02 evet 1 gün varmış bebislerin arasında 😄 nasıl gidiyor hamileliğiniz benim ikinci gebeliğim 😇
Aysegulaman02 superrmomy ya maşallah 🥰 benim ilk gebelik. Bulantılarım azalıyor yavaş yavaş şükür daha iyiyim şimdi siz nasılsınız