FDK2835 Meriiih oh mis 😇 yumurta koymuyorum bana kokuyor gibi geliyor nedense hep yumurtasız yaptım 🙈
FDK2835 balbocegim27 sağ olsunlar. Bende bir kere yaptığım tqtlıyı beğenmemiştim eşim gık demedi yedi 🙈
Zehraspl FDK2835 bence dene surle yapildigi icin sanda faydasi olur valla ben yaptim hepsinide ben yedim esime kalmadi🤣 simdi ona tekrar yapicam
HollyMolly Un helvası, mozaik pasta, sakızlı muhallebi… tatlı çok severim ama hiçbir tatlı çayın yanında un helvası kadar güzel gitmiyor bence. Sıcak çayın ağızda un helvasıyla buluştuğu o mükemmel an… helvanın ağızda erimesi… damakta tam bir şenlik:)
FDK2835 HollyMolly @Zhrebr un helvası yaptım eşim de ben de çok beğendik. Sık sık yaparım artık. Teşekkür ederim 🥰😇
SemraNur Bunu deneyebilirsiniz hem kolay hem lezzetli Pratik Kedidili Pasta (Profiterol Tadında) https://www.nefisyemektarifleri.com/pratik-kedidili-pasta-profiterol-tadinda/
momsturk FDK2835 etimek tatlısına taktı eşim bu aralar. Ama krem şanti istemiyor üstünde bana da kolay oluyor bi etimek şerbetliyorum üzerine pastacı kreması bitti gitti 😅