FDK2835 Kızlar eşim çayın yanında tatlı yemeği çok sever. 2 yıldır çeşit çeşit tatlılar yaptım. Şimdi hamilelikte üzerime bir tembellik yapıştı. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Hemen yapılan uğtaştırmayan bir tatlı yapmak istiyorum 🙈ne önerirsiniz 🤰🥰😇
Zehraspl FDK2835 canim tavuk gogusu yap kaselere koy ustu iyice kuruusn sonra puding esin neli severse o pudingide kaselerdeki tavuk gogusunun uzerine dok ama pudingi bol olsun yani kasenin yarisinda tavuk gogusu yarisindada puding olsun ben yaptim cok guzel oldu sirekli yaiyorum hem az zahmetli kolay hemde cok guzel uzerinede kakao serp afiyet olsun
Aag06 Kakaolu biskuviyi toz haline getir ser borcama uzerine muhallebi onun ustune istedigin bir meyve sonra sar onu kakaolu sarma arasi meyveli bisey oluyor 15dk da bitiyor bu tatli muhallebisini yapmasi 8 9dk falan suruyor
FDK2835 Zehraspl elinize sağlık 😇hazır puding almıyorum onu da kendim yapıyorum. Harmanlayıp birini yapacağım bakalım 🙈 hepsini de canım çekti 🤰👻
Hilal-95 FDK2835 en iyisi markete al mis gibi hazır 🤣 hiç uğraşma ne uğraşcan ben bazen künefe alıyorum hazır fırında duruyo snra üzerine şerbet🤣
FDK2835 Hilal-95 siz benden tembel çıktınız 🙈🤣🤣 bende şerbetli tatlıyı sevemedim hamilelikte nedense 🤦♀️
Meriiih FDK2835 aynen ben de puding yapıyorum kendim bazen de süt nişasta un azcık şeker yumurta çırp çırp karıştır pişir ocaktan al içine de bi paket çikolata erisin oh miss😍🥰
Zehraspl FDK2835 bence dene surle yapildigi icin sanda faydasi olur valla ben yaptim hepsinide ben yedim esime kalmadi🤣 simdi ona tekrar yapicam
balbocegim27 FDK2835 bende sevmiyorum çiğ kek hamuru yiyomusum gibi oluyor ama kocam saolsun bana zorluk çıkarmaz yer bayıla bayila😄
FDK2835 balbocegim27 sağ olsunlar. Bende bir kere yaptığım tqtlıyı beğenmemiştim eşim gık demedi yedi 🙈
polyanne FDK2835 saray sarması yap bende yaptım bugün muhallebesini yaptım attım dolaba akşama krem şantiyi de çırpar dökerim üstüne sarar yeriz 😂
FDK2835 Meriiih oh mis 😇 yumurta koymuyorum bana kokuyor gibi geliyor nedense hep yumurtasız yaptım 🙈