bahtnurr1 Bursaspor16 ilk 3 ay az içtim 2-3 haftada 1 ama 7.aydan sonra günde 1-2 içiyodum. Geçen hafta doktora gittim 32.haftada bebeğin karın çevresi 10gün geriden geliyor dedi sigara da en büyük sevepçiymiş bıraktım artık içmeyi düşünmüyorum
Bursaspor16 bahtnurr1 doğrudur banada doktorum en ufak dumanı bile zarar verebiliyo dedi sigara içip sağlıklı doğum yapan arkadaşlarımda var ama ne olur ne olmaz insan korkuyor 🙄
bahtnurr1 Bursaspor16 benimde var öyle arkadaşlarım ama insan korkuyor işte başına gelince hiç düşünmüyor orasını
balkupummm Sigarayı bu kadar kolay bırakabilen insanların neden gebeliğe kadar sigara içtiklerini merak ettim gerçekten. İradeniz güçlüyse bırakabilmeniz kolay ama maalesef iradesi zayıflar için zor bir süreç. Bende günde 3,4 e indirebildim.
Nihanus Bursaspor16 ilk gebeliğimde çift çizgiyi gördüğüm an bıraktım. İyiki bırakmışım sonradan içsem öhö dese çocuk sigaradan bilirdim o pişmanlığı çekeceğime sigarayı bırakırım inanın daha kolay 😅 şimdi ikinci gebeliğim hiç alakam yok sigarayla 2019de hamile kalmıştım oğluma 2020 nisan doğumlu 2 yılı geçmiş bırakalı çok şükür. Elbet bende zorlanmıştım bırakırken ama sonradan geçmişti şükür
Bursaspor16 Nihanus ne güzel önemli olan kafada bitirmek öyle olunca insanın aklına bile gelmiyor zaten tabi bide vicdan duygusu var dediğiniz gibi ama bırakamayanlarada saygım sonsuz 😊
Nihanus Bursaspor16 tabiki canım benimde saygım sonsuz zaten bırakmak çok zor hakikatten aşırı büyük sınav
Zehraspl Bursaspor16 valla ben zorda olsa biraktim arada istiyo canim ama artik tadi kotu geliyo bana ictigimde midem kalkiyo geri birakiyorum
uzaldlal Bursaspor16 5 haftalık hamileyim günde 1,5 pakete yakın içerdim şu an 3 4 tane içiyorum o kadar çok bırakmak istiyorum ki yapamıyorum nasıl yapacağımı da bilmiyorum çoook kötü hissettiriyor 😬
Buket_dadas Vallah ben normal de ici yordum ama suan ara verdim belki günde 1 ta e ve en fazla iki nate ici yorum
Arzum1 Bursaspor16 malesef dahada çok içme isteği oluyo bi daha içmicem diyorum ama engel olamıyorum doktoruma söyledim onu koruyan bi kese var 7 taneyi geçmesin dedi 😭