Birmelekannesi_38 Nurss34 Canim bende içmiştim ovulasyon testi kullandığım ay ve o ay hamile kaldım Rabbimin sayesinde yumurtlamaya iyi geliyo
bayangulucuk35 Nurss34 evet ben hayıt suyu kullandım her iki gebeliğimdede bende pco var ve ilk geveliğimde ikinci ay kaldım ıkıncı gebeligımde kullandığım ay kaldım tavsiye ederim yumurta geliştiriyor kalite arttırıyor ve Rahimmide gebelıge hazırlıyo
Birmelekannesi_38 Nurss34 Denemekten zarar gelmez ben adetimin 2. Günü başladım 15 gün içip bıraktım sabah akşam 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu 1 bardak kaynamış suya demleyip içtim tohumu biraz havanda doveceksin ama
Royem62 Birmelekannesi_38 kuzm aç tok fark eder mi tadı braz acı ya tok karnına içsek mide bulanmaz hem olur mu
Fatma_4224 Birmelekannesi_38 Neden havanda dövülüyor ki direk normal bi şekilde demlesek faydası mı azalmış olacak bende de tembellik varda tedavi görüyoruz 2 aydır bende alıp kullanacagm hayıt otunu
annesinin_beybisi bayangulucuk35 canım bu su nasıl hazırlanıyor ve ne zaman başlayıp ne kadar süre içiliyor bende de pcos var
bayangulucuk35 Royem62 aç karna daha çok etki ediyo ve tavsiyem aktardan suyunu alın 1 bardağa 30 damla hayıt suyu damlatıp için acılıgı sızı fazla etkilemez ben oyle kullanıyodum aktarımın önerısıyle
Fatma_4224 Birmelekannesi_38 inşallah bende tohumunu alacam canım bu ay hamile kalamazsam alıp başlayacağım inşallah faydasını görürüm senin dediğin gibi de yaparım 🤗🤗
minikbirisi Nurss34 ben hayıt suyu içtim direk yanında sallama olarak testere dişli aslan pençesi o aralar biraz adetim gecikiyordu onu düzene soktu ama gebelik olmadı
bayangulucuk35 annesinin_beybisi ben aktardan aldım hazır suyu canım adetımın birinci günü kullandım sabah akşam aç karna bir su bardağina 30 damla atıp içiyodum tavisye ederim yanıklar baharat Instagram sayfası var oradan sipariş ver istersen ben ordan aldım
Asena17 Nurss34 ictim hamile kalmadim ama adet agrilarim azalmisti ve testere disli aslan pencesi icmistim hormonlarim icin duzelmisti
annesinin_beybisi bayangulucuk35 güvendiğim bir aktar var ama bilemedim canım ya hangisinden alsam 4 senede denemedigim kalamdı bir tek hayıt otu suyunu denemedim bari içimde kalmasın onu da deneyim peki kaç gün içicem canım 1 ay boyunca icicek miyim