zynp45 Kızlar bebek küveti olarak ne aldınız? Katlanabilir olanlar gözüme küçük geliyor.Nereden neleri aldınız
ikicocukluannee zynp45 A101 e gelmişti 3 lü katlanabilir set 145 TL falandı sanırım . İlk çocuğumda büyük olanlardan aldım evim büyük olmasına rağmen uğraştırıyordu bence katlanbilit olanlar çok daha kullanışlı tavsiye ederim
Pelit7 zynp45 Merhaba katlanabilir aldım kovası maşrapası takım şeklinde kesinlikle küçük değil içine ben bile sığarım baya büyük hatta eşim alıp gelmişti baya büyükmüş diye şaşırmıştım tavsiye ederim katlayınca kenarda duruyor hiç yer kaplamıyor aşırı güzel
gokcekocyigit07 zynp45 bimden topladım naylon küveti, kovayı flan, e bebekten de file aldım 😁 katlanabilirler çok pahalı ve gereksiz geldi, zaten küvette belli bir süre kullanılacak yeterli dedim 🤭
zynp45 Pelit7 koca kovanın yer kaplamasını istemiyorum o yüzden katlanabilir diye düşünmüştüm .Boyutu nasık peki ideal mi
zynp45 gokcekocyigit07 bende bir böyle düşünüyorum ama normal küvet setlerine baktım şuan iki takımda hemen hemen aynı bilemedim napsam
Melikemreclk Pelit7 Benimde içimde kalmasın yerde kaplamsom dedim olmadı ilerde ikinci çocuğa saklanır yoksa nereye sokarım öle kalabalık şeyleri sevmiyorum
Aloneanqel zynp45 canım katlanabilir filan boş ver. Uzun dönem kullanmak istiyorsan altı tıpalı olanlardan al ki ilerde oturma başlayınca tıpayı çıkarıp içinde oturtarak yıkarsın su da bir yandan akar gider. Benim ki 7.5 aylık oldu çok şükür iyi ki tıpalı almışım tesadüfen böyle almıştım ama çok çok iyi oluyor. İçinde yıkandığı pis su birikmiyor
toocin Katlanırlar da büyük de ben ayaklı alacağım. Eğilmesi zor oluyor. Az bir süre de değil kullanacağımız.
Aloneanqel toocin ayaklı alanlar pişman canım. Bence ayaklı alma. Çok post açıldı keşke ayaklı almasaydım diye haberin olsun. Bebeğim 7.5 aylık benim. Ayaksız tıpalı olandan almıştım. Banyoya koyuyorum tıpasını açıp çimdiriyorum. İçinde su da birikmiyor
Sevilss zynp45 2 yaşında çocuğuda yıkarsın içinde yüzücek hali yok ekonomik düşüncen yoksa kalanır al heryere sığıyor ben memnunum öbürünü nereye koyucağını şaşırıyor insan
Aminee32 Şoktan 25 TL ye küvet A101 deminin aynisinydi indiirm vardı :D A101 den kova 20 TL ye ucuzluktan 5 tlye masrapa ve 10 TL ye file:D 60 TL ye bu iş tamam :D
rgk zynp45 ben katlanabilir almadım çünkü hiç beğenmedim, yer ile ilgili sıkıntım da yok. baby jem in şeffaf desenlisinden aldım set olarak
Valide zynp45 ikizlerim olacak biraz büyüyünce aynı küvete girmek isteyip tutturAcaklarını düşündüğüm için e bebekten Battal boy bir küvet aldım maşrapa ile kovayı da e bebekten ayrı aldım💋
Sevilss gokcekocyigit07 Benimki katlanan küvetten de her file olmuyor dediler ondan sordum bunlar oluyor zaten katlananın kenarı kalın biraz