Anneler merhaba 2 aylık kızım var. Sab simplex kullanıyorum doktorum önerdi 8 damla sabah ögle akşam vermemi söyledi. Fakat ben sabah ve arada akşam veriyorum. Bu akşam vereyim dedim az öce kolik ağlaması başladı ve karın gurlaması oldu karın ağrısıda tabi emziriyorum fakat mememde bile zorlanıyor. Calpol vermek zorunda kaldım yarım ölçek şimdi sakinleşti uyuyor ama öyle yarı uyanık yarı uyuyor. Siz sab simplex kullanıyor musunuz ?

Oykum_06 evet ben kızıma düzenli sizin dediginiz gibi sabah ogle aksam 8 damla kullandım cok faydasını gorduk 6.aya kadar devam etmistik

Oykum_06 her ilaç her bitkisel ürün eminim herkeste farklı etki yapıyordu. Fakat bildiğim tek şey kızımda sam simplex kullandıktan sonra daha gazlı olduğu ve çocuğumu daha kötü yaptı . Netten bu bağırsak/ bebek karına masaj videolarını izledim bebek yapı/ zeytinyağı dönüşümlü kullanarak günde 2 defa yada gazı oldukça masaj yaptım . O kadar rahatladı ki anlatamam .

gamzosgamzos sabah öğlen akşam 8 er damla mı kullanıyorsunuz acaba toplam 24 damla yani ? Ben sabah 5 öğlen 5 akşam 5 veriyordum kafama göre doktora sormadım ilk çocuğumda öyle kullanmıştım diye hatırlıyordum

Biogaia kesinlikle en iyisi .Benim oğlum kriz geçiriyordu bildiğiniz ve ben ilk kullanımdan itibaren etkisini gördüm . düzenli kullanımda etki gösterir yazıyor reçetede ama ilk kullanımdan itibaren resmen oğlum hava boşalttı içinden .ve üç gün inanılmaz aralıksız uyudu .Doktora götürdüm hasta mı diye .Doktor hayır gaz sancisindan yeni kurtuldu onun rahatlamasindan biraz böyle olur sonra düzelir dedi 3. Ayımıza giricez ben kullanmayı geçen gün bıraktım artık rahat yapıyor .ve özellikle not olarak belirteyim biogaia bı ilaç değil bakteridir .iyi bakteriler bağırsakları düzenliyor .kimyasal ilaç olmaması ayrıca rahat ettiriyordu beni .

gamzosgamzos teşekkür ederim o zaman bende öyle kullanayım. Çünkü bebeğim aşırı derce gazlı ve sürekli çıkardıkça yine de bitmiyor rahatsız oluyor

Oykum_06 gaz ve kolik için mommys bliss kullanıyoruz doktoruna danışıp kullanabilirsin kullandığımızdan beri hem biz hem bebeğimiz rahat ediyoruz biraz pahalı ama diğer gaz damlalarına göre çok çok iyi sab simplex ile beraber kullanabilirsin demişti bizim doktorumuz öncesinde de zinco ve biogaia kullandık biogaia hiç fayda etmedi zinco azda olsa faydasını gördük ama kesinlikle mommys bilss derim bi dene bence hem diğer gaz damlaları gibi şişesi küçük değil 120 ml her seferinde 1 ml veriyorum yani 120 doz yapıyo

mrhbslm bebeğim 1 aylık günde 15 keze kadar verebiliyosun 1 ml veriyorum her seferinde zaten kutusunda yazıyo bebeğinizin haftasına göre kullanımı bi deneyin derim biz çok faydasını görüyoruz

mrhbslm gece ve gündüz olarak iki seçeneği var biz gece olanını kullanıyoruz uykuya geçişini kolaylaştırıyo bizimki biraz zor uyuyo uyku probleminiz varsa onu tercih edebilirsiniz içerisinde papatya zencefil ve rezene var diye biliyorum gündüz olanında zencefil ve rezene var farkı bu yani