Benimbebegim kadifemsii oh maşallah Allah bağışlasın 🤭 ay çok heyecanlanıyorum ya neler bekliyor acaba beni 🤭
Guzelyuvam ben doğuma gittiğim gün hiç hareketini hissetmedim desem abartmış olmam. sancıdan mıdır bilmem ama ben hissetmedim ve o gün doğurdum 😅
Benimbebegim Beyzabcr bende 37 oldum tam feci hareketli bu gece diğer günlerden çok daha fazla heyecanlanıyorum ilk hamileliğim 🤭
Beyzabcr Benimbebegim cok güzel oluyo ayağını falan hissediyorum ben artik tutuyorum hatta bole ayagini kimildayamiyo 😅zayif oldugum icin hep hissettim ben 13. Haftada başladı hala da masallah devam dogumdada tekme ata ata dogar heralde
Mom54544 Benimbebegim 37.6 yım son 3 4 haftadır baya fazla hareketi var hatta tekmeler sert ve dayanma direnmeler var yerinde darlaniyo sanırım geçenlerde top gibi yusyuvarlak oldu karnım ilk defa şok oldum 😂 sonra dağıldı geri kendi çapında bişeyler yapiyo ya hayırlısı 😊
Benimbebegim Mom54544 sağlıkla gelsinler inşallah benimde öyle oluyor karnımın aldığı şekillere hayret ediyorum valla😂
Benimbebegim Zeyyyn bende yarın gideceğim bakalım neler diyecek, size de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Tabi Korkmaz mi insan evlat can sonuçta çok haklısınız 🙏 kordon durumu nasıl şu an
Zeyyyn Benimbebegim 1 tur boynunda var dedi 3 tur dolananlarda varmış Allahtan akışkan bir yapı gibi dğüm atsan bile atamyrsn Kordona da Allahın takdiri inşallah sağlıkla alırız kucağımza 🌸🙏
makbulekckdmr Zeyyyn Kanala girdiğini doktorunuz mu söyledi bir de hareketleri aşağıda mı oluyor kanal da olunca ☺️
Zeyyyn makbulekckdmr doktor söyledi canım yok kanala girdiğinden beri ayakta fazla duramıyorum ağrı giriyor hareketleri yukarıda şuan yani gögüs kafesimin orda vurup vurup duruyor 🤣 çıkıcam artık hazırlan mı dıyor bilmem
Benimbebegim Mugomugo ay bilemedim 37. Hafta hiç durmuyor acaba bundan doğuma daha var diye mi düşünmeliyim 🙄
Mugomugo Benimbebegim çocuk döndüğü için artık midene falan vuruyordur o rahatsız ediyordur seni bence :) belki değişiyordur kişiden kisiye onu da bilemedim şimdi
Dlkbhr93 Benimbebegim benimkisi son zamanlar hareketleri baya azalmisti cok hareketli bi bebek degildi ama son zamanlar ekstra azalmisti hickirik tutardi bol bol kendilerini haa bide son hafta baya bi karnim yok gibi hissediyordum cok asagi iniyordu asagidaydi
Benimbebegim Dlkbhr93 çok teşekkür ederim takip edeceğim bakalım belki de bebekten bebeğe değişiyordur farklı yorumlar aldım hep merakla bekliyorum 🤭🙏