Benimbebegim Doğum yaklaştığı zaman bebek hareketleri çok mu oluyor az mı oluyor acaba tecrübeli anneler ve ya bilgisi olanlar lütfen 🤭
2prens-annesii Benimbebegim 32. Haftamda girdim artık yeri daraldığı için daha az ama güçlü hareketler ediyor. Bazen canım acımıyor değil kaburgami itliyor sanki 😬 Ama o kadar güzel ki hissetmek 😍
Dilara0638 Benimbebegim ben 32+5 oldum hala çok hareketli ve ne böbrek ne kaburga bıraktı sağolsun çürüttü çocuğum vura vura🤦♀️😄
Zeyyyn Benimbebegim 36+4 teyim ne zaman doğar bilemem ama kanala girdi benimki ama eskisinden fazla hareket edıyor ve canımı yakıyor anlamadım gitti yer kalmıyor hareket etmiyor dıyolar ama Bi sağda Bı solda heryerde hissediyorum ben
2prens-annesii Benimbebegim İlk gebeliğim de bu kadar miydi hiç hatırlamıyorum lakin bu sıpa epey hareketli maşallah 😍
Benimbebegim Dilara0638 ay evet gece uyandirmalar vs kaburgalarim ayrılıyor gibi oluyor iki yana doğru ama çok güzel bı his 🤭
Benimbebegim Dilara0638 daha da güçleniyor benden demesi ağlamaklı bile olmuşlugum var yani🤭 tam 37 hafta oldum bu arada 🤭
Dilara0638 Benimbebegim maşallah az kalmış artık🧿 yapacak bişey yok sağlıkları yerinde olsunda çekiyoruz bi şekilde o acıları🥰
Zeyyyn Benimbebegim aynı aynı valla annecim yapma dıyorum niye bu kadar kuduruysn özelikle göbek deliğinden çıkıcak gibi oluyor
Benimbebegim Zeyyyn bende tam 37 oldum saat itibariyle doğum pozisyonundaydi ama kanala girdi mi bilmiyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek son bı kaç gündür canavar gibi özellikle yarım saattir hiç böyle hissetmedim hem güçlü hem çok aşırı hareketli 🤭
makbulekckdmr Zeyyyn Kanala girdiğini doktorunuz mu söyledi bir de hareketleri aşağıda mı oluyor kanal da olunca ☺️
Edanur-gul 33+3 olduk ve gün gectikce hareketli sanki çıkarın beni diye isyan ediyor özelikle geceleri tekmeleri uykumdan uyandırıyor😂
Benimbebegim Edanur-gul 35-36 haftalarda biraz daha feci oluyo bende öyle oldu yani🤭 ama hoşuma da gitmiyor diyemem🤭
Benimbebegim 2prens-annesii maşallah annesi maşallah valla benimde oğlumun yeri rahat heralde hareketlere bakarsak çok yeri dar değil gibi tam 37 hafta oldum bende🤭
Zeyyyn Benimbebegim hareket etmeyince aklım çıkıyor sağlıklı olsunda valla bende en son 32de gittim normal di herşey kudurukluktan bir tur boynunda kordon var dedi 35+6 gittimde o zaman dedi kanalda diye insan tedirgin oluyor
Benimbebegim Zeyyyn bende yarın gideceğim bakalım neler diyecek, size de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Tabi Korkmaz mi insan evlat can sonuçta çok haklısınız 🙏 kordon durumu nasıl şu an
kadifemsii Benimbebegim hep çok hareketliydi bende doğum zamanı azalır diye düşünüyordum. Suni sancıdayken bile tepiniyordu kızım 😀😀
Benimbebegim kadifemsii oh maşallah Allah bağışlasın 🤭 ay çok heyecanlanıyorum ya neler bekliyor acaba beni 🤭