Almi4134 Sdtcnts cok evet ben de sonradan fark ettim valla su an iyi bebek ama kafasi büyükmüş 3 hafta 3 kiloydu en son 34+5te simdi kac olmuştur bilmiyorum
Dilara0638 Sdtcnts o zaman ya değiştireceksin yada doğal yollardan almaya bakacaksın canım bu kadar da dert etme eskiler sanki balık yağımı biliyormuş vitaminmi biliyormuş 🤭
Sdtcnts Dilara0638 evet bende bazen öyle düşünüyorum bazı şeyleri çok mu takıyoruz diye🙈 Teşekkür ederim 🌺
Dilara0638 Sdtcnts evet takılıyoruz ama eskileri düşününce saçma gibi geliyor ama sonrada onlar daha organik daha temiz yaşıyordu bizler öyle değiliz diyorum 🤷♀️ Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❣
ratatosk Sdtcnts çok küçük bir hap değil ama yumuşak ve diğer balık yağları gibi kötü kokmuyor içimi kolay. Günde 1 tane kullanmıştım ben.
Sdtcnts ratatosk hım benim doktorum o ilaç için 3 günde 1 dedi. Böyle olmasına rağmen içmiyorum her gün olsaydı ya 🤦🏻♀️😂
ratatosk Sdtcnts yumun gözünüzü yutun 🤣 bir de balıktan tiksinmiştim ben doktorum balık yemiyorsan çiğ badem çiğ fındık bi tık fazla ye demişti
Deletedmom_5 Sdtcnts Hamileligim boyunca ne balık yedim nede balık yağı kullanmadım birbsorun yasamadım sükür
emelsena Sdtcnts evet bide yumuşacık kokusuda az. Ben normalde hap içemem ama çok rahat içiyorum bunu 😍
Kbrbisi21 Bende 33 hafta oldum ve resmen 1 haftadir neredeyse hicbirsey yiyemiyorum ne yersem cikiyor :( hep lavabo yollari gozukuyor bana
Kbrbisi21 Sdtcnts evet hemen hemen hep boyleydi genelde malesef ama belkide hamileligimden ben 1 ay once kemoterapi almistim belkide bu yuzden biraz daha bagışıklığım fark etti ondanda olmus olabilir
Chucky9 Sdtcnts ben de hiç balık yemedim zaten yaz ayıydı. Ama multivitamin aldım hep ,ordan karşılanmıştır ( regenesis max)