Anneadayi95 Kızlar iki gündür lahana turşusu aşeriyorum . Normalde sevmezdim cumartesi günü doğum günü partisinde yedim iki gündüzde aklıma geliyo canım nasıl istiyor 🙁🙁
MiniMiniKus Anneadayi95 Ya ben çok severim birde acılı acılı bak ağzım sulandı kız Ye valla afiyet olsun Hiçbir şeyden geri kalma eğer bi rahatsızlıgın yoksa tabi
Mom6272 Anneadayi95 aaa bende 2 gündür aşeriyorum turşu. kayınvalidem kurdu ama olması günler alıyormuş gidip marketten alsam mı diyorum off bak yine aklıma düştü gece gece😭😭
CanimBebegim02 Anneadayi95 ye canım ye afiyet olsun şimdiden bende tam tursucuyum ya öyle böyle değil çok severim
Hilal5761 Anneadayi95 hamile kaldığından beri salatalık turşu yiyorum hala bugün annem kurmuş göndermiş bayila bayila yiyorum 😆
Anneadayi95 Yicem ama hazırlar güzel olmuyor yurtdışındayım memlekette olsam istemediğim kadar turşu gelirdi önüme 😞 bende aldım bugün yarın kendi turşumu kendim yapcam inşallah 😄dün turşu yerine limon yedim öyle valla MiniMiniKus
Anneadayi95 Mom6272 ya valla kusura bakma bende hazırları sevmiyorum ama acaba yinede hiç yoktan iyi olabilir bende yarın alsam mı yoksa 😂
Anneadayi95 CanimBebegim02 ben çok sevmezdim sadece salatalık turşusu severdim oda arada ama şimdi baya canım istiyor😊
momsturk Anneadayi95 valla yiyebiliyorsanız afiyet olsun. Ben turşumu kendim yaparım sadece 1 tane kornişon turşu yedim ellerim davul oldu. Ağzıma süremiyorum
momsturk Anneadayi95 tuza çok dikkat ediyorum o yüzden galiba yiyince ellerim şişti sabahına ve 2 gün geçmedi. Ben de yemiyorum artık napim
Ftsolgn Benim de aserdigim ilk şey lahana turşusu ve içinde ki havuç olmuştu. Gecenin 01.30′unda bir kavanoz turşu Yedigimi bilirim😂
Anneadayi95 Ftsolgn ekşi tatlı olayını cinsiyete bağlıyor musunuz ? Bence alakası yok diye düşünüyorum 🤔