ENK ikimelekannesii22 kan verirseniz kesin sonuç çıkar ama aç tok fark eder şöyle ben 1 kez saglik ocaginda 3-4 kez farklı doktorlarda beta hcg takibi yaptırdım hepsi sabah aç karna istedi tok olmaz dedi
Sarikan93 ikimelekannesii22 haftasına göre değişiyor eğer 3. Haftansa benim gibi 5-50 arası çıkar hcg
Civcivim000 ikimelekannesii22 evet ilk idrarla yapmak daha iyi olur inşallah vardır sağlıkla ilerler 🤲
Kvsrmrcn Benim 4gunum gectiydi ewde test yptim pozitif çıktı hemn acile gidip kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı
Sarikan93 ikimelekannesii22 benim 22.7 çıkmıştı birde iki tane prediktörle idrar testi yapmıştım onların ikiside silik çift çizgi çıkmıştı
Eslemhira Ama idrar testini geceden kalan yani ilk idrarinizla bekletmeden yapmaniz onemli sabah uyanin lavaboya gitmeyin test alin sonra ilk idrarinizla test yapin daha kesin sonuc
Sarikan93 Eslemhira ever çok hakkısın konsantre idrar olması gerekiyormuş ve suda içmeyin su idrarı seyreltiyormuş kızlar aklınızda bulunsun
Eslemhira ikimelekannesii22 normal test degil erken gebelik alin silikte olsa cikar sonra kan testide verin garanti olsun 🥰