Civcivim000 ikimelekannesii22 ben regle 8 gün kala sadece benim pencerede ışığa tuttuğum zaman var yok arasu görebildiğim çizgi vardı kaset testte ama o kadar belirsizdi ki yok kabul ettim üstüne düşmedim regle 5 gün kala tekrar yaptım silik çizgi belirgindi yani normal evde idrarla yapılan testlerde öğrendim kanda da çıkacaktır geç döllenme gibi bir şey yoksa ama ben yerinizde olsam önce evde bi test yapardım
ikimelekannesii22 Zeyneptuba birde suan rahme yerleşiyorsa kanda cıkarmı ? Kasık ağrım varda ilkindede böyle olmustu
Sarikan93 ikimelekannesii22 haftasına göre değişiyor eğer 3. Haftansa benim gibi 5-50 arası çıkar hcg
Sarikan93 ikimelekannesii22 benim 22.7 çıkmıştı birde iki tane prediktörle idrar testi yapmıştım onların ikiside silik çift çizgi çıkmıştı
Esmanur1905 ikimelekannesii22 bende adete 5 gün kala kaset test yaptım ama çıkmadı 2 günüm var benimde kasıklarım agrıyor karnımda şişlik var sizinde mi öyle
Sineemiis ikimelekannesii22 bence önce evde test yap çıkmazsa beklersin bi kaç gün öyle kan verirsin boşuna kan verip durma kan önemli 😂
ENK ikimelekannesii22 kan verirseniz kesin sonuç çıkar ama aç tok fark eder şöyle ben 1 kez saglik ocaginda 3-4 kez farklı doktorlarda beta hcg takibi yaptırdım hepsi sabah aç karna istedi tok olmaz dedi