Bihilal adm pampers ☺️ Ama türkiyeye geldiğimde sleepy de kullandım ve fiyatına göre çok çok iyi bi bez çiş yapmasına rağmen kuru kalıyo pampers gibi
Aybukealtintas adm içeriğinden ve ileride oluşturabilecegi zararlarından dolayı prima kullanmayı düşünmüyorum ki primayla başladıktan sonra baska beze geçmekte zor içerisinde ki maddelere bagısıklık kazanan cilt birdaha farklı bir bez e tepkime gösteriyor,.
Zehber Samsunluanne prima yabancı ülkeye ait bezin içinde kisirlastirci madde olduğunu duydum. Tavsiye etmem
Adalina deletedmom321 yaren123 prima ve pampers aynı şey bilginize sadece premium care aktif dry aktif air vs diye çeşitleri var marka ay ı ama 😊
Pitircigim Bulutesra ebebekte sordum yeni doğanlar için kilot bez yokmuş, bende ondan almak istiyorum.. siz kaç aylık olandan aldınız yada alacaksınız?
Ozlem6161 Bende iki oğluma kullandım çok memnunum yeni doğacak oğluma da Prima kullanmayı düşünüyorum her zaman kalite ☺️
Hnd1895 Bugun sipariş verdim happy.com dan 126 adet 1 numara 120 adet 2 numara prima premium cares 97 tl ye aldım😊 fazla mı verdım bılmıyorum pıyasayı ogrenecegız yavastan🤣
Yasemindemirtas Ablam prima kullanıyordu ilk baslarda her zaman sızdırdı. Beline kadar cıktı. Sonra şans eseri sleepy almıs. Ve kullandıgı zamandan beri hiç bir sekilde sızdırma yapmamıs.
tubibon Yasemindemirtas benjm oglumda da cikiyor cunku arka kismindaki doku baya asagida ben katlayarak bagliyorum
Ensar Yasemindemirtas bende iki yidir kullaniyorum yeni dogacak bebegimide sleepy kullanacagim cok memnunum
Cnnhls Prima lütfen kullanmayın hanımlar içerik bölümüne bakarsanız içinde petrolatum maddesi olduğunu görüceksiniz ne yazıkki 😔
aysirabal sleepy cok kötü kokutuyor diyeni duydum da dogru mu acaba? ben prima alirim diye düşünüyorum diger bezlerin aksine sürekli internet sitelerinde indirime giriyor fiyat olarak uyguna gelmis olur toplu alirsam diye düşündüm 🤔
AyseFahriYalcn aysirabal arkadaşım kullaniyo 2yildir çok güzel canım hemde doğal bende kulanicam inşallah
tgcaty aysirabal bnm 2 yaşındaki kıızıma 5 numara prima alyrum koli olarak en uygun prima. 150 tanesi 90 tl fln
Duyguynrky aysirabal yeğenime sleepy kullanıyoruz kokuya hiç şahit olmadım hatta kaka yaptığını da çoğu zaman anlamıyoruz 😁
FadilezkanYlmaz Lisa kesinlikle huggies ilk çocuğumda 5/6 ay prims kullandım başlar hariç sonrasında sızdırdı sonra huggies e geçtim çok memnun kaldım ikinciye hamileyim bunda da huggies kullanacağım ama yeni çıkanlardan değil eskileri daha kaliteli kırmızı paket olan çok iyi değil