Merhaba 7hafta 5günlük gebeyim. Kese gözüktü fakat kalp atısı ve bebek gözükmedi. 10gün sonra tekrar gel demişti doktor. Bu akşam kahverengi bir akıntı oldu böyle bir şey yaşayan var mı :( sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Kahverengi leke :(
Mrvyldrm625 lekelenme olduysa bi acile gidin önlem amaçlı iğne ve ilaç verirler.
Mrvyldrm625 öncelikle sakin olun korkmayın stres daha çok tetikler dün bendende kahverengi akıntı geldi doktor iğne verdi yaptık bütün elhamdulillah birşey yok doktorunuzu arayın durumunuzu anlatın o size yol gösterecektir
imranto peki kaç haftalık sizin bir de kalp atışı duyulmuş muydu
winteriscoming acile gittim fakat kalp atışı duyulmadığı için progestan vermediler 3-4gün sonra tekrar gel dediler..
Mrvyldrm625 6 haftalık
Mrvyldrm625 anladım.. O zaman bol bol dinlenin ağır iş falan yapmaya kalkmayın inşallah sıkıntısız atlatırsınız 🎈
imranto kalp atışı duyuldu mu sizin ? Bebek göründü mü acaba
Mrvyldrm625 korkulacak birsey yok kuzum stres yapma kötü düşünme bebeğini 9 haftalikken görüp kalp atışını duyanlarda var inşallah sende görür duyarsın ama lekelenme için doktorunla iletişime geç sana progestan verir iğne verir hicbirseyin kalmaz geçer
winteriscoming çok teşekkür ederim:( inşallah Buradan size güzel haberler de veririm bir gün 🌼
Mrvyldrm625 inşallah 🎈🎈🎈
Mrvyldrm625 bebeğimi gördüm kalp atışını haftaya İnşaAllah
Mrvyldrm625 benimde pembe kahve lekelrim vardi kan bile geldi bunlar oldugunda 6 hatta 7 haftalik hamileydm kalp atisini 7 haftalikken ogrendm hEmen dusuk onleyici igne vurdulaar prulton ignesi sabah aksam vajinadan progestan ilac kullandm canimi skma okadar skntilara ragmen atlattk dusuk riskini ama ben hep yattim suan 8+5 im
Mrvyldrm625 o haftadayken benimde kahve lekelenmelerim oldu canım kontrole gittim progestan fitil verdi doktorum geçmişti sen de bir hafta içinde git istersen bi kontrole
Mrvyldrm625 biraz özel olacak kusura bakmayın şimdiden. Son adet dönemine göre hesaplandığı için doktorlar 7 hafta 5 gün demiştir ama ilişki tarihini biliyorsanız en azından tahminen bir hafta yada 2 hafta daha geride olduğunuzu düşünebilirsiniz. (Örneğin ben doktora gittiğimde 5 haftalık dedi ama bana göre 5 hafta olması imkansız en fazla 3 haftalık diyordum) yani kalp atışı duymak için belki de erkendir içinizi böyle ferah tutabilirsiniz. Bu arada bende lekelenmeleri 6. Haftama kadar yaşadım önlem için ilaç verdi 12. Haftaya kadar kullanalım dedi şuan bitti ama yinede kullanıyorum
Mrvyldrm625 canım ilk önce acile gitmelisin. Bende 7+6 oldum 4. Haftamdan beri lekelenme yaşıyorum progestan kullanıyorum. Bebek 5+3 de görünmüştü benim ama herkeste farklılık gösteriyo 8-9 haftada görenler var
7+5 diye hesapladığım gebeliğe alttan ve üstten muayene ederek 6+1dediler. Ya geç döllenme olmustur ya da adet tarihini yanlış hatırlıyorsunuz dediler. Bebeği 4mm gördüler ama kalp atışını duyamadılar. 29nda tekrar gel eğer o zamanda göremezsek kürtaj olacaksınız dediler. Lütfen benim için dua eder misiniz :(((
Benimde o haftalarda kahverengi lekelenmem olmuştu daha kalp atışını duymamıştım acile gittim orada baya korkuttular
ertesi gün doktoruma gittik önemli bulmadı kalp atışını da o gün duymuştum🤗
inşallah seninde öyle olur bol bol dinlenmeye çalış🌸
Mrvyldrm625 ya sakin kotu dusunme benim kuzenim adetinden 15 gun gecti beta hcg si 50 cikti doktor dediki adet tarhni yalns hesapliysn kiz diyoki imkamsiz tam iki hafta gecti gec dollenme olmusdur gec dollenme oldugu icin 6+1 gozukuyo ve kalp atsni duymak icin cok erken en az bir hafta daha var kalp atisina