Gulsen4224 Basak21 kullanmıyorum ben tatlım 🥰 https://imgyukle.com/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın. Kopyalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır🌺
Zhrebr Haticeey ben Hacer hanımda doğum yaptım herşey dahildi ama kardeşim 15 gün oluyor yapalı doğumda bi jel kullanmışlar ona ekstra 200 lira aldılar doğum anında bşey yaptıklarında istiyorlarmış bunu anladık
Haticeey Cliocu Memnunum canım başından beri gidiyorum nihal hanıma önceden 140 veriyorduk şimdi 180 oldu
UmayGul Cliocu nihal hanim iyi de randevu alsanizda cok bekliyorsunuz surekli doguma gidiyor her muayenemde bir iki dogumunu bekliyorum hastanede cok kalabalik nst de bile sira var devlet hastanesi gibi
Cliocu Haticeey bnde 15+3 haftaligim smdi gdersem 180 vercem yani hemen randevu aliniyor mu bide sen ne zaman ogrendn cinsiyetini
Haticeey Cliocu Evet 180 vereceksin 1,2 güne alabiliyorsun randevuyu ben 17 Haftalıkta öğrendim cinsiyetini kesin kız dedi bi daha değişmedi 😁
Zhrebr Haticeey evet normal bebeğin duruşunu düzeltmek için kullanmışlar herkese kullanılan birşey değilmiş ☺️
Haticeey UmayGul Canım ben hiç doğumda olduğu ana denk gelmedim evet kısa bir süre bekliyorsun içeri girmek için ama nstde de öyle bi sorun yaşamadım