GulcanDongel Bir hafta önce bende oldum, hiç yan etki yapmadı sadece çok hafif kol ağrısı oldu oda bir gün sürdü, ertesi gün geçmişti.
Bendiyebiri Evren24 bende aşı olmak istiyorum ama çok da korkuyorum 3 aylık hamileyim aklım o kadar karıştı ki ☹️Biontech öneriyorlar hamilelere galiba genel olarak herkesde oluyor dediğiniz belirtiler. İnşallah aksi bişey yoktur içinizi ferah tutun. Birde siz kaç aylık hamilesiniz acaba ? Bana doktorum 3 aydan sonra olabilirsin dedi.
GulcanDongel Bendiyebiri 3 aydan sonra olunuyo, korkmayın olun, covide yakalanıp ağır geçirmek daha kötü bi durum. Lütfen aksatmayin doktorunuza danisip olun, ben oldum eğer doğum olmazsa 4 Ekim ikinci dozu olucam.
Evren24 Bendiyebiri benim doktorum biontech önerdi ilk dozunu oldum şuan 34 haftalık hamileyim. Yan etkilerim geçti çok şükür ama dün gerçekten kötüydüm. Ateş halsizlik ve eklem ağrısı yaptı onun haricinde hiç bir sıkıntım olmadı
Bendiyebiri GulcanDongel siz ne oldunuz sinovac mı biontech mi peki? Kesinlikle ben yaklaşık 1 sene önce yaşadım bu virüsü çok ağır bir şekilde geçirdim ailemde benimle beraber oldu çok şükür bir can kaybı olmadı bizden ama gerçekten aşı çok önemli. Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum 🌸
GulcanDongel Bendiyebiri biontech oldum canım, doktorum bunu önerdi, bende geçen sene 8 Ekim de çok ağır geçirdim, bide bu aralar hamileler çok vefat ediyo korktum oldum. Eger doğum olmazsa 4 ekimde ikincisini olucam.
Bendiyebiri Evren24 içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🙏🏻 Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Bendiyebiri GulcanDongel anladım Çok teşekkür ederim ☺️ inşallah sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alırsınız 🙏🏻
GulcanDongel Bendiyebiri inşallah bekleyen bütün anneler sağ salim bi şekilde kucağımıza alalım inşallah🌸
Tombisss1 Evren24 Bende şuan az evvel oldum biontec 26 haftalık hamileyim biraz içimde korku olmadı değil ama şuan biseyim yok bakalım yarın nasıl olacak
merakliblog Evren24 ben pztsi günü aşı oldum. Pzt ve salı kol ağrım ve halsizliğim vardı şuan süperim eskisi gibi.
GamzeMikail Defnemmmmmm benim doktorum gündü 3kere parol içebilirsin dedi ama ben içmedm tabi ki ben de sağlıkçıyım tedirginim 4 saatte bir yarım yarım içtim yani yarım parol içtim dört saat sonra yarım parol daha içtim bu şekilde ateşimde düştü ağrımda azaldı böyle kullanabilirsin canım.