Evren24 İkin gün önce biontech aşısının ilk dozunu oldum. Şuan çok fazla vücut ağrım var. Halsizlik yaptı. Benim gibi olanlar oldu mu ne yaptınız??
Totomoto Evren24 bende aşırı kol ağrısı2 gün yaptı Diğer günde halsizlik sürekli uyuma isteği oldu Ama yatmamaya calıstım cnkü yattıkca yatak cekiyodu beni Dışarı cıktım zorla hava aldım yürümeye bişler yapma calıstım Yumruk yapacak bile gücüm yoktu
Defnemmmmmm Evren24 bende sabah oldum aşırı kol ağrısı ve şiddetli baş ağrım var 19 haftalık hamileyim 4 buçukta parol içtim doktor 8 saatte bir diyor ama baş ağrım geçmedi içsem nolurkiiii😩
Totomoto Evren24 bişler yapmaya yürümeye calıs Yattıkca yatasım geliyodu Ayaklarımı sürüyerek yürüyodum sanki sinirlerim boşalmos gbi Dün öyleydim Emin ol yarın bişiyciğin kalmayacak korkma😍😍
Defnemmmmmm Totomoto aşı sonrası aşırı baş ağrım var 5 saat önce parol içtim şuan yine içsem bişey olurmukii doktor 8 saatte bir diyor
GamzeMikail Defnemmmmmm benim doktorum gündü 3kere parol içebilirsin dedi ama ben içmedm tabi ki ben de sağlıkçıyım tedirginim 4 saatte bir yarım yarım içtim yani yarım parol içtim dört saat sonra yarım parol daha içtim bu şekilde ateşimde düştü ağrımda azaldı böyle kullanabilirsin canım.
Alone Evren24 dün oldum 2. Dozu henüz sadece kol ağrım var çok şükür inş başka birşey olmaz. Ama eşim ishal oldu ve halsizliği var
canoldunbebegim Halsizlik bendede oldu ve kolum şişip kızardı ve ağırdı baya üç gün içinde geçti çok şükür