incisu Ataşehir Fatih sultan Mehmet eğitim ve araştırma hastanesi kadın hastalıkları bölümü detaylı ultrason yapıyor mu acaba ?
Busragonullu32 incisu zeynep kamil ,ümraniye araştirma,goztepe suleyman yalcin sehir hastanesi Ben suleyman yalcin sehir hastanesine reyhan ayaz bilir e yaptirdim
Kubra3112- Busragonullu32 buralara nasıl randevu alıyoruZ 182 yi arayıp detaylı usg randevusu mu diycez
incisu Busragonullu32 bende şimdi abdül Kadir turguta randevu bulabildim ama kısırlıkla alakalı diyor
ayselll123 Kubra3112- şehir hastanesinde yaptiecaksaniz eğer önce bı kadın doğum doktoruna gözüküyor sunuz ondan snra o doktor sizi yonlendiriyor hastanede gün veriyorlar o gün gidip muane oluyorsunuz ben bir ay öncesinden gitmiştim şehir hastanesi ne bu cuma günü randevum var norml de özele gidiyorjm kadın dogumcum özel de detyali ultrason için 400-500 TL den aşağı fiyat veren yok malesef
Busragonullu32 Kubra3112- evet canim perinatoloji veya fetal hastalikta diyebilirsin E nabiz uygulamasindan alabilirsin Oncesinde kadin doğumm doktoruna muayne olmana gerek yok canim Doktorum bana bu hastanede bulamazdan dediğim hastanelerde de yaptirabilirsin demisti Ama devlette randevu bulmak çok zor ben oglen 4 gece 12 de sureklu e nabizdaydim sans eseri buldum Maltepe tıp ta 275 tl ye fiyat almistim seninde bilgin olsun
Busragonullu32 incisu o yapmiyor canim göztepe de tek yapan doktor reyhan ayaz bilir Diger hastanelere de bakabilirsin Hangi doktorlar yapiyor bilmiyorum ama perinatoloji ve fetal hastalik yazan doktorlardan alabilirsin
incisu Busragonullu32 canım evet fetal hastalıkda yazıyordu o doktora randevu alırken ama sen sadece o doktor yapıyor dedin iptal mi etsem o zaman
Busragonullu32 incisu evet canim göztepe de tek yapan doktor reyhan ayaz bilir Baska hangi doktorda fetal yaziyordu anlamadim
Gamze_belizzz Bir tek Zeynep kamil ve Pendik Marmara eğitim araştırma hastanesinde yapılıyor Zeynep kamile randevu almanız imkansiz ama Pendik Marmara’ya sırasız gidip perinatoloji bölümüne doktorum yönlendirdi sıra alabilirmisin diyorsun ve veriyorlar 👍🏼
Busragonullu32 incisu aaaaa hiç duymadim o kadar tedavi de gördüm o doktorda Bana kendi doktorum tek makina var hastanede onu da reyhan ayaz bilir yapiyor demişti Istersen iptal etme randevunu sor randevun ne zaman Ben yarin gidecegim sorarim bi doktora olmadi tekrardan geri dönüş yaparim sana
incisu Busragonullu32 iptal etmedim ne olur ne olmaz diye yarın saat 2 yi 10 geçe randevum siz erken giderseniz ve sorabilirseniz benim için çok iyi olur çünki Gebze de oturuyorum uzak kalıyor baya