Gamzeparlak1 Nihanus Kiz yoksa niye para vereyim sordum. 190 muayene ücreti 120 de şeker yuklemesine verdim. Özel hastane her türlü kazık.
Nureylaa Ctorun aa bende aydin merkezdeyim çok şaşırdım bana bugün gün verdi gel diye demek her sağlık ocağında yapılmıyor 🤷♀️
Ctorun Nureylaa geçen gün gittim kalbini dinleyim çocuğun hareketleri azaldı diye.ebe şuan çok isim var deyip eve yolladı.covid aşısı yapıyorum burada diye birde azarladı.nerde şeker testi yapsin.aydin merkezde olanaklar daha fazla.
Nureylaa Ctorun Hay Allah çok şaşırdım ya sen onun işi değilmisin hayret ettim buradakiler böyle değil gerçekten orasi uçmuş baya
[silindi] Deniz1990 burda da devlet hastanesinde herşey ücretsiz ama durumu iyi olanlar daha iyi hizmet alabilmek adına özel hastanelere gidiyorlar. Tamamen kişisel tercih yani
Deniz1990 [silindi] Bu bence büyük sikıntı zaten. Burada mesela özel aile hekimleri var ama özel hastane yok. Herkese eşit davranmak zorundalar. Normal hastanelerde zaten özel gibi. Ama nüfüs çok fazla türkiyede bundanda kaynaklı olabilir yetişmek zor o kadar insana. 🤔
Ctorun Nureylaa anlatsam roman olur.neler yaşadık burada.düzgünce doktor bulamadık.aydin merkeze geldik.perinatoloji uzmanına orada imkan var yine.burada doktor bile bulmak zor.
Yenianneadayi2208 Ctorun bende İstanbul’dayım ve benim gittiğim sağlık ocağıda yapmıyor.Ya devlet Hastanesi’ne ya da özele gidip yaptırmam gerek 🤷
Ctorun Yenianneadayi2208 devlet hastanesinde sira bulabilmek icin burada sabah 6da gitmek gerekiyor.sizin orada da öyle mi.randevu vermiyorlar.
Hikoo Gamzeparlak1 sacmalamış 7 sene öncede ilk oğluma hamileyken saglık ocagında yaptırmıştım daha gecen haftada saglık ocagında yaptırdım
Gamzeparlak1 Hikoo ben de burdan okumuştum sağlık ocağında yapılıyor diye ama bizimki yapmıyoruz dedi. Saçma. Tüm sağlık ocakları yapmalı,gebelik ve dünyaya gelecek çocuklar bu ülke için önemliyse. Ki bence hiç umurlarinda değil.
Yenianneadayi2208 Ctorun benim devlet hastanesi nde de doktorum var düzenli gittiğim.Bana kayıt açıyor , beklemeden randevu almadan gidebiliyorum.Hamileyim diye öncelikte veriyorlar.İlk bebeğimde de bunda da sorun yaşamadım bu konuda
Deniz1990 Ctorun Çok üzücü ama nufus cok fazla trde buna baglıyorum bunu. Yetişmek zor sanırım. ☹ her seyde özele gitmek zorunda olmak insanı maddi manevi sıkar diye düşünüyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.