Elbet-birgun-kavusacagiz emineisk28 kac ml kullaniyosunuz Dozu size fazla geldiginicin dr niz yarim kullandiriyodur. Bende kullaniyorum ama tam olarak… doktorunuza soyleyin degistirsin
Mom566 emineisk28 mg fazla olduğu için yarım içiliyor 5mg normalde hamilelikte ve öncesinde içilmesi gereken 4 mg 😊 bana sağlık ocağındaki doktor bunu vermişti ama kadın doğum doktorum mg fazla olduğu için bıraktırdı😊
marbling10 emineisk28 ihtiyaçtan fazla folik asit içeriyor. Ben 4 e bölüp içiyordum o bile fazla aslında
marbling10 emineisk28 çok ihtiyaç yok derken? İnsam vücudunun günlük folik asit ihtiyacı 400 mikrogram ama folbiolde 5 miligram var Blackcloud Doktorum dozu fazla dedi folidoce verdi ama evde folbiol vardı, folidoce bitince 4 e bölüp içtim günlük
slnacar emineisk28 bende tam içiyordum ama mide bulantım çoktu o süreçte doktor değiştirdim ve piyasadaki ağır bir folik asit demişti biraz pahalı ama gebyfoll e geçtik yine bulantım oluyordu ama sanki daha iyiydim
marbling10 Blackcloud her şeyin fazlası vücuda zarar. İhtiyacın 10 katını içiyorsunuz folbiolle, bazı hastalıklar haricinde o kadar doz almaya gerek yok.
Aslihan2 emineisk28 bende tam kullanıyordum ama doktorum yarım da alabilirsin dedi yarım alıyorum mide bulantısı yapıyor hemde yeterli demekki yarım 🤷♀️
marbling10 Elbet-birgun-kavusacagiz üstüne 1 yazmışlar diyor, dozu doktor değil eczacı yazmış. Ben de bir ilaç kullanıyorum doktor yarım dedi eczacı verirken sabah aç 1 yazmış mesela.