KbraDemiretin Kızlar 14+1 haftalık hamileyim çorluya taşınıyoruz orda bana hastane ve doktor önerebilecek olanlar var mı ? Şimdiden teşekkürler ❤️
Sevgul8592 KbraDemiretin reyap feride hanım var çok ilgili bi doktor tavsiye ederim muayene ücreti biraz pahalı ama bebişlerimiz için değer bn 34 haftalığm orda başladım orda devam ediyorum hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla al kucağına inş 😘
Deletedmom82 KbraDemiretin reyap özel hastane var Feride şadi hep ona gidiyorum biraz pahalı ama iyi doktor
Duygu_k KbraDemiretin vatan hastanesi Orhan Ateşer’e gidiyorum. 17 haftalığız. Ablam iki hamileliğinde de ona gitti. Kesinlikle bilgili bir doktor, tavsiye ederim ☺️
KbraDemiretin Sevgul8592 reyapı birkaç kişiden daha duymuştum sanırım iyi hastane ne kadar muayenesi ?
Meyland KbraDemiretin Hastanelerin bazı meslek gruplarına indirimleri olabiliyor. Ben 87 tl ödüyorum indirimli
Ezoveannesi Bende 34 haftalığım reyap Toygun Başaran’a gidiyorum çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor iki defa hamileliğimin başında kanamam oldu gece yarısı hastaneye görmeye geldi ve asla o surat asık değildi. Tavsiye ederim mutlaka
Meyland KbraDemiretin reyap hastanesi Toygun başaran a gidiyorum. Çok ilgili güleryüzlü ve bilgili bir doktor. Tavsiye ederim