Mercomom Sabriyeinall biliyorum 😔 ama öyle bir duygu ki tövbe kendinden nefret ediyorsun. Yahu yemesen ne olur sanki dimi? Ama yok olmuyor işte. Hamilelik çok tuhaf bir şey 😂
Mercomom FusunF doktorum istemiyorum canımın içi, yeme diyor 😂 ben ısrarla tüm saçma sapan şeylerle çıkıyorum karşısına. Neden yeşil fasulye, bamya, nohut değilde midye kokoreç, kelle paça, ciğer çeker ki insanın canı şaka gibi 😔
esranur-ekk Mercomom benim bir arkadaşım son 3 ayını ful kokoreç yiyerek geçirmişti şuan 10 aylık bebeği var hiç birşey olmadı 🙈😁
Mercomom esranur-ekk vayyyyy 🥺 maşallah. Ben de ne yapayım işte 10 midye çeyrek kokoreç için derin araştırmalardayım 😂
esranur-ekk Mercomom valla o hergün yedi bişey olmadı bir gün yesen bişey olmaz diye 🤨 benim doktorumda yeme ama çok canın çekerse bir kere tadını al ye diyor 🤷🏻♀️😎
07vefa42 Mercomom hergun yiyorum 😅 icinde olunca güvenle yiyorum cok sukur sıkıntı yaşamadim guvendiginiz yerden yiyebilirsiniz 🥰
Elfcm Mercomom Ohoo iskembeler kelle paçalar beyranlar kokorecler midyeler herseycikler hava da uçuştu benim daha dogurmadim ama bir sıkıntım da yok 😂
milayerli Mercomom doktorum bana kokoreç degil ama midyeden 2 tane yiyebilirsin sadece bu kadar demişti bende 2 tane yedim nefsim köreldi 😊
whitedream Mercomom 2 aylıkken yedim midye yi 3 4 tane ama. Kokorecide aşerdim 4 aylıkken yedim kararında yersek sıkıntı olmaz sonuçta😊
Neclam321 Mercomom 35 . Haftamda kokoreç yedim 2 defa 😀 çok canım istedi Hamileliğin En başından itibaren dikkat ediyordum cips kola dahi içmiyordum 1 hafta gerilik çıktı bebeğimde dikkt edincede çok birşey olmuyor demek deyip yedim 😀😀 Allah’a emanet Artık 🤲🥰
poyrazinannesi3547 Mercomom Ben kokoreç yedim geçen gün eşimin ısrarıyla 2 de midye yedim göz hakkı diye 🤣Allahın izniyle bu kadardan bişey olmaz diye düşünüyorum
Nelmali Mercomom midye yemedim ama kokorec bir kere yedim o da eşimin arkadaşı kendileri yapıyor diye
Zehraspl Mercomom ben midye cok yedim kokorecide canim cok istiyo resmen kokusu evin icinde ama bulamadigim icin onuda.yiyemedim bulsam yiycem ama