Mercomom Merhabalar anneler :) İçimizde benim gibi olan var mı bilmiyorum ama canım inanılmaz midye kokoreç istiyor. Hatta öyle ki ağlayasım geliyor yiyemediğim için. Hamilelikte önerilmiyor biliyorum ama içinizde yiyen oldu mu acaba 🙈🙃
Deniz59 Mercomom ben bi kere kokoreç yedim midyede canım istedi ama yemedim onu doğumdan sonraya saklıyorum şöyle bi 50 tane falan 😂
Btldrk Mercomom ben kokarec yedim midyede cnm istedi diye 5 tane yedim birşey olmadı çok şükür abartmadan yerseniz birşey olmaz bnce
zeynnn5441 Mercomom Valla bende 2 gün önce yedim ayda bi kere de yiyorum doktorum sık sık yemezsen ve güzel temizlendiginden eminsen ayda 1 kez yiyebilirsin demişti.
Mercomom Deniz59 öyle böyle bir istek değil. Zaten iştah sorunum var zor yemek yiyorum ama kokoreç midye olsa ağzıma sokup direkt yutasım gelir. İzin alsam mı doktordan diyorum ama tedirgin oluyorum. 50 tane de benim için ye 🤣
sumeyraballl Mercomom kokoreçi 2 3 kere yedim midyeyi de bi oturuşta 15 tane yedim bir skıntı olmadı çok şükür
Seross10 Mercomom kokoreç 10 haftalıkken yedim çeyrek olarak zaten bir kaşık var sanki içinde 😁 ama midye hiç canım istemedi
Sabriyeinall Mercomom bende gebelik boyunca agladım kokoreç yedim ama midye ağır metal içeriyor kesinlikle yenmemeli yinede siz bilirsiniz
Mercomom Sabriyeinall biliyorum 😔 ama öyle bir duygu ki tövbe kendinden nefret ediyorsun. Yahu yemesen ne olur sanki dimi? Ama yok olmuyor işte. Hamilelik çok tuhaf bir şey 😂
Mercomom FusunF doktorum istemiyorum canımın içi, yeme diyor 😂 ben ısrarla tüm saçma sapan şeylerle çıkıyorum karşısına. Neden yeşil fasulye, bamya, nohut değilde midye kokoreç, kelle paça, ciğer çeker ki insanın canı şaka gibi 😔