denizdalgasi1 ay burada her buton geldi postuna yorum yapıyordum isyan içerisinde sonunda bana da geldi 😂😂 neyse doğurabilirmişim artık ben doğurmaya kaçarrr 😂
MiniMiniKus denizdalgasi1 Hadi bi doğurun gelin 😄😄 Şaka bi yana gününde gelsin en önemlisi de sağlıkla kucagınıza alın inşallah ❤️
mucizebebek03 denizdalgasi1 kac haftalıksın canım bana da dün geldi😍🥰ama benim 35 daha erken😂😂1 2 hafta daha beklesin
denizdalgasi1 MiniMiniKus kız günü geldi benimkini 38.haftamdayım ama gelen giden yok 😂😂 sadece tek gelen şey buton ona basınca doğurabiliyor muyuzzz 🤪🤪 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🥰 sizde inşallah
MiniMiniKus denizdalgasi1 Benim henüz butonum yok 😭 Sanırım geldiği gibi bende basmak isterdim ama kavuşmak için
denizdalgasi1 Burcunuz hahsjakaka seninkine daha var kız başlamasın sancıların benim bir bel ağrısı başka da bir şey yok yook 😬😬 yarın çatı muayenem var bakalım normale uygun muyum değil miyim ona göre bekletecek doktor beni
MiniMiniKus denizdalgasi1 Ben henüz 26 😄😄 Daha erken yani buton a ama görünce burada böyle okuyunca özeniyorum 😄😄
Burcunuz denizdalgasi1 Basladi bacım başladı 2 hafta önce sancilarim cikdi diye serum verdiler durdular bakalım kca kadar gidicek🤣🤭
denizdalgasi1 MiniMiniKus ay canım daha varmış senin ya bende 32 33 sandım 😂😂 o günlerinde tadını çıkar sonra davul gibi oluyorsun 😂 hem göbüşlü hem zayıf zamanlar onlar
denizdalgasi1 MiniMiniKus benim tam tersim benim o zamanlar bile karpuz gibi karnım vardı 😂😂 iç karnım çok küçükmüş benim ondan herhalde kocaman bir göbüş oldu bende
MiniMiniKus denizdalgasi1 Milleti görüyorum eli karnında dolaşıyor ben diyorum oğlum sen bana bu duyguyu yaşatmıyorsun diye 😄😄
denizdalgasi1 MiniMiniKus var ya seninde son ay çıkacak onun için en iyisi de o bence 9 ay kocaman karınla dolaşmak çoğu zaman zorluyor insanı ama seninde son 1.5 1 ay kala çıkar🥰🥰