Busesue Kızlar biraz çekingenim hiç genital bölgeme agda yaptırmadım 35 haftalıgım zaten elim yetişmiyor jilet venüs kullanıyordum artık imkansız temizlemem..ağda yapanlar biraz tüyo verebilir mi memnun kaldıbız mı acıyor mu biraz cesarete ihtiyacım bçvar
[silindi] Busesue Ben göbeğimi içime çekmeye çalışıyorum ama olmuyor jiletle zor Ancak ayna karşısında olacak🥺
HHhhK Busesue benimde merak ettigim bisey bu simdi bile bukadar zorlaniyorum son haftalar nasil olcak diye dusunuyorum ayna mantikliymis birde ameliyat eldiveni ile almayi duymustum
Zehra9616 Busesue ağda candir hic utanma ne varki utanicak yok gidemem diosan ayna karsisinda kendin yap
Melikeince Busesue bak kardeşim utanmana gerek yok onlar bu işi yapıyorlar sende mecbursun zaten çekinecek bişy yok ilk kez ağda yaptırıyorsan ilk seferin acır sonraki seferlerin de alışırsın acımaz fazla ben tavsiye ederim ben ayda Bi yaptırdım hamilelikten önce hamile kalınca hızlandı büyümesi ayda iki sefer yaptırıyorum
Minik_mucizem2 HHhhK beyaz eldiven çok ise yarıyor 15 20 gün kadar rahat ettiriyor insanı bide seyreltiyorda.
userbame Canım ben hiç kendim alamıyorum.İki üç kuaför denedikten sonra anlaştığım birini buldum.Evde uğraşmana gerek kalmıyor on dakika sürüyor.Jiletle hemen çıkar, ağda ise azaltır.Doğumdan sonra lazer düşünüyorum tamamen bitmesi için
Blueedreamssx userbame Bende şuan ağda yaptırıyorum lazer acaba kesin bitirir mi bazılarında bitmez gene çıkıyor diyorlarda
aslanreis Busesue hiç çekinme git ağdaya kuaföre ne kendini yor ne bebeğini yat 5 dk da tertemiz alıyolar canın yanmaması icim bebek pudrası döktür öyle aldır
Belizmoms Busesue kuaföre bağlı rica edersiniz küçük küçük alır mısınız diye o zaman gerçekten acısı az oluyor . Bide pudra dökerlerse daha iyi olur diyorlar Bende ağdaya gidiyorum tavsiye ederim en temizi valla
Seymabk Busesue doğumum yakın olduğu için daha bugün gittim ağdaya. Daha önce tüm vücut lazerliydi hamile kaldıktan sonra genital bölgemde felaket derecede tekrar çıkmaya başladı. Yani lazerim boşa gitmiş oldu. Eczanede "“EMLA” krem var. Sürülen bölgeyi bir süre uyuşturuyor. Ondan alıp sürdüm hiç acı hissetmedim. Tavsiye ederim 😊
Aycaaa571 Busesue ben uzun süre jiletle aldıktan sonra uzattım ağdayla aldırdım korkutmak istemem tabi ama tüyler kalınlaşınca acısıda oluyor tabi bende baya acımıştı ve şişmişti ama baya rahatlattı
Zeyyyn Busesue ben 30 haftayken aldırdım Bi kuaförde ki normal ağdayla çok canım yandı alırken daha sonra kendi kullandım hamile ağdası vardı onu götürdüm kuaföre acı yarıya indi bidaha giderken aynı şekilde yapıcam az acıtıyor kendi kullandığım
Aylinak1n Busesue jiletle aldığın için ilk seferi biraz acıyabilir sadece ağdanın. Kıl köklerin yumuşayınca o kadar rahat oluyor ki başka bişey kullanmak istemezsin ağda en temizi benim acı eşiğim yüksek olduğundan çokta hissetmiyorum. Hem uzun ömürlü hemde göbeği sıkıştırmamak açısından daha iyi.
Seross10 Busesue sürekli krem jilet yapan biri olarak gebe kaldığımı öğrendiğim gibi ağda yaptırmaya gittim hiç sorun olmadı aksine canım da acımadı rahatladım valla 😁
1Ezgiii Busesue valla kuzu en iyisi ağda inan tertemiz oluyor hem sende rahat ediyorsun öyle çok acısı yok alışıyorsun tuylerinde azalır hem jilet malesef çözüm degil