07-02-2019 elaweannesi yıyebıldın kadar cek ronduda ole at ıcıne kucuk cekeraen anlasılmıo ben ogluma ole werıyorum azda kakao koyuyorum tat gelmesin diye yıyo oglum bı dene cnm
Mehtap23 elaweannesi bende yiyemiyorum şimdi bi şey keşfettim normalde bunuda yemem ama çevizi findığı yediriyor . Muz ezilmiş ceviz fındık bebe bisküvisi ve süt karıştırıp püre yapıyorum bazen sütü biraz daha fazla koyuyorum sulu olsun diye. İki üç günde bşr yapıyorum ama hergün yiyemiyom. Ama faydasını gördüğümü düşünüyorum.
HollyMolly Süt muz ceviz blendırdan geçirip içebilirsiniz. cevizi yağsız tavada hafif çevirip daha cıtır ve lezzetli hale getirebilirsiniz. kek, pankek yapıp içine ekleyebilirsiniz. yogurtlu havuç gibi mezelere ilave edebilirsiniz.
[silindi] elaweannesi bende tiksindim hiç yiyemiyorum, hiç Bi kuru yemişi yiyemiyorum takviye omega 3 kullanıyorum. Ne kekin ne tatlının içinde hiç birini yiyemiyorum
rgk elaweannesi ben de yiyemedim oysa çok severim. ilk 3 ay malesef hiç hiç zorlayarak ya da. az şekerli puding muhallebi yapıp üstüne atıp deniyordum. sonradan geçti ama