elaweannesi Slm anneler ben cewiz yiyemiyorum benim gibi olan war mı farklı şekilde nasıl yiyebilirim faydalı gereken bişey ama yiyemiyorum
sumeyraballl Balbocegmm canm ben cici bebe sütü muzu cevizi rondo dan geçirip tüketiyorm bende ceviz yiyemiyrm bu şekilde tükete bilyrm
FDK2835 elaweannesi Antep fıstığı ile bir yiyin anlaşılmıyor. Ben ilk zamanlar zorlanıyordum sonra alıştım ama arada öyle yiyorum. Ablamda hep öyle yemiş.
Nureylaa elaweannesi kuru olani bende yiyemiyorum ama yaş bulabilirseniz bide onu deneyin bana daha iyi geldi
07-02-2019 elaweannesi yıyebıldın kadar cek ronduda ole at ıcıne kucuk cekeraen anlasılmıo ben ogluma ole werıyorum azda kakao koyuyorum tat gelmesin diye yıyo oglum bı dene cnm
Nazendehanim elaweannesi bütün olarak ağzınıza gelmezse daha rahat yiyebilirsiniz belki bide yoğurtta yumuşar
Mucizem58 elaweannesi alerjim var yiyemiyorum onun yerine diğer hepsinden karışık alıp yiyorum özellikle fındık ve badem
kbratrkylmz elaweannesi ben muz süt ceviz badem fındık artık hangisi varsa evde karıştırıp blender edip içiyorum yemek istemediğim zaman muzu çok koyarsanız ceviz tadı gelmiyor