pamk00 Beyzanur138 evet belki vardır korktum ya ilk gebelik ya insan tedirgin oluyor bekliyorum bakalım ne olacak
Beyzanur138 pamk00 benimde ilk gebelik ama hiç acımadı hissetmedim bile 2 dk sürmedi 😊 ama hayırlısı olsun
kalbimin_cicegi Beyzanur138 2. Doğum olacağı için ne yaşayacağımı biliyorum onun heycanı yok ama bebişi çok merak ediyorum 🙂
Beyzanur138 pamk00 aynen öyle acımıyor inanın bana herkes abartıyor burda yani bence öyle sancınız olunca artık acilde mecbur bakarlar ama korkmayın ya herşey güzel olur inşallah 😊😃🌸
denizdalgasi1 Mehfam10 2 gün var aramızda bende 38+1 sende de hiç sancı yok mu benim bir bel ağrım var
-MinikMucizem- Beyzanur138 yarın sabah giriyorum doğuma inşallah sezeryan olacak benimki 2. Doğum ama heyecandan sabah olmaz artık 🤗🤗
Beyzanur138 -MinikMucizem- olur olmaz olur mu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah uyuyamazsın da artık 😃🙈🌸
Kardeleen Dilrubalida 38+4 benim de . Bi kaç gün önce çatı muayenesi oldu 1 cm açıklık dedi doktor. Bende de hiç başka belirti yok beklemedeyiz 😃