Nelmali Beyzanur138 40+2 bitmek üzere tık yok kızım içerde dans ediyor herkes her gün dogdu mu diye arıyor ben pes ettim artık beklemiyorum 🙄
Elif74 36+2de yanı dun sabah Nisanim geldı zaten erken doğum ihtimalimde var ilk doğumum da erken oldu suanda kasılmam çok ve alt bölgem o kadar ağrıyor ki inanirmsnz penguen gibi yürüyorum 🤭1. 5 cm acilma var ve bebek kanala girmiş heran gözlerimiz yolda😆
Sinemyurteri11 38+2 agırlaştım ve cok agrım oluypr sancım oluyor allah saglıklı bi sekilde kucagimiza almayı nasip etsin🙏🙏♥️♥️
Mehfam10 Sinemyurteri11 günlerimiz aynı bende de geçen hafta böyleydi ama şimdi hiç ağrı felan kalmadı 🥺🙄
Beyzanur138 esmerrmm valla yiter gelin bebiş ler bekliyoruz biz bende bel ağrı dışında bişi de yok en azından gece varmış senin 😃😊🌸
pamk00 Beyzanur138 39 +2 yim adet sancısı gibi tek ağrım var birde mide bulantısı gelsin kızım artım ama gelmiyor birtürlü🙄😂
pamk00 Beyzanur138 dün kontrole gittim işte nst sancı çıktı ama korktum alttan baktırmadım şimdide sancım var ama okadar şiddetli değil anlamadım doğum belirtisimi ayaklarım çekiliyor vajinmda sızlıyor adet olacak gibi işte inşallah bugün doğar ya