Beyzanur138 Hemdem_23 benim Ekim 4 40 hafta olacak inşallah am aşimdi bile gelse çok iyi olur dört gözle bekliyorum bende sancı da yok o kötü 😩😃🌸
Beyzanur138 cidolila hayır hiç tedirgin olmayın bence çok güzel bir şey hayırlısıyla sağlıcakla gelsin korkmayın bence hayattaki en güzel şey 😊 burda çok olumsuz şeyler oluyor ama kötü asla düşünmeyin 🌸😊
cidolila Beyzanur138 sizinde ilk gebeliğiniz mi korku heyecan farklı duygular yaşıyorm suyum sokakta gelir diyede tedirginim ah ah biran önce dogursakta rahatlasak 🌸
Mom54544 Beyzanur138 37.5 im bı tek hanfendi eksik herşey hazır beklemedeyiz ne zaman gelirse küçük hanım 😂çok agirlastim artık yazmıyorum bile hallerimi 🤭
Beyzanur138 Mom54544 herşey hazır beklemek daha zor hadi gelsin diye bakıyor insan 😃 bende öyleyim valla bi sağlıkla gelseler çok iyi olacak 😃🌸
oykumoms Beyzanur138 tık yok bizdede kontolumuz var idi ve sonuc olarak pazar gunu yatisimiz var insallah suni sanci ile.normal denicez olmaz ise sezeryan dedi doktor 41 olcak cunku son haftamiz insallah🤭🙏
Beyzanur138 oykumoms ay çok heyecanlı ve güzel bir şey ❤️ sağlıklı bir şekilde gelir inşallah 😊🌸 benimde bakalım bu gidişle 41 e kadar gider
Beyzanur138 cidolila valla benimde ilk heyecan var sevinç var mutluyum🌸😊 kız gelsin nolcak benim gelse hastane 1.5 saat suyum gelse hazırlanıp çıkmam gitmem 2 saat sürecek düşün 😊😃
oykumoms Beyzanur138 insallah hepimizjnki saglikla gelsin kavusalim 🙏 nst niz ne zaman sizinde yaklaşmiş gelir belki bu hafta sizde kavusursunuz insallah🙏
Beyzanur138 oykumoms valla ben 36 haftamda gittim sancı açılma yoktu 1 cm açılma sayılmıyordu gel demediler suyun ve kanaman olursa gel dediler bende bekliyorum nolur nolmaz diye 39. Haftaya randevu aldım 😊😩🌸
BorasMom Beyzanur138 40.haftadayım doğuramıyorum 30 eylül’e kadar bekleyeceğiz gelmezse sezaryen olucam 🤦🏽♀️
BorasMom Beyzanur138 bugün muayene oldum açılmam yok o kadar yürüme merdiven çıkma bende işe yaramadı bakalım hayırlısı ☺️
Asef Kizlar nacizane fikrim 40 hafta olunca hastanede dogumunuzu başlatın 40+4 de dogum yaptm bebegim kakasini yemek uzereydi suyumu patlatirken ebeler şok oldu
Aysobaciniz Beyzanur138 berbat durumdayım nefes alamıyorum artık kanala inmesi gereken bebek habire yukarı çıkıyor 🤦🏻♀️ Ayaklarını resmen gögüsümde hissediyorum 😞 kasılmalar sertleşmeler çok oluyor.
Beyzanur138 Aysobaciniz egzersizleri deneyin kanala inmesi için evde belki iner ağrınız azalır inşallah 🌸
Beyzanur138 BorasMom ay sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊🌸bazen merdiven ve yürüyüş iyi diyorlar ama işte işe yaramıyor olabiliyor 😃
BorasMom Beyzanur138 amîn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi nasıl gelirlerse gelsinler hayırlısıyla ☺️