Dilekcnkn Beyzanur138 36+1′im kaç gündür adet olcak gibi ağrım var valla çarşamba gideceğim sanli böyle pat diye suyum gelcek gibi hissediyorum bakalım ne zaman olcak birde idrar yolu enfeksiyonu var
cidolila Beyzanur138 37+3 perşmbe günü çatı muayenem var korkuyorum bebek te kanala inmiş heran olabilir dedi doktorum tedirginim 😞
Mom54544 Beyzanur138 37.5 im bı tek hanfendi eksik herşey hazır beklemedeyiz ne zaman gelirse küçük hanım 😂çok agirlastim artık yazmıyorum bile hallerimi 🤭
Dilrubalida Beyzanur138 38+6 olduk. Alt bölgemde ve bacaklarımda çok fazla agrı var bırde sık sık idrara çıkıyorum. Sancı açılma vs hıcbısey yok beklıyoruz sankı zaman gecmıyor😃
Mihruss Beyzanur138 zor değil de üşengeçlikten ve ağırlaştığım için zor geliyor çantayı doldurmak 😂 kimse ben gibi yapmasın valla 3 haftadır çanta hazırlayacağım hep erteledim kısmetse bu akşam çantam hazır 😅
Esra_23 Dilrubalida aynıyız bende bir an önce doğsun istiyorum artık çok zorlanıyorum Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Kardeleen Dilrubalida 38+4 benim de . Bi kaç gün önce çatı muayenesi oldu 1 cm açıklık dedi doktor. Bende de hiç başka belirti yok beklemedeyiz 😃
Dilrubalida Beyzanur138 evet erkek. Herkes erkek bebeklerın erken geldıgını soyler ama batılmıs jsjdjaj😃😃
Bebekinannesi Beyzanur138 39+3 deyim kızlar ve kasıklarımda belimde bazen ağrı oluyo bebek bı tarafa toplanıp alt tarafa doğru baskı yapıyo bunlar doğum la ilgili mi ilk hamileligim bilemiyorum
Beyzanur138 Dilrubalida yok valla gelmiyor ben de 38 haftalığım erkek bırak sancı ağrım bile yok sadece ayaklarım artık taşımıyor 😩😃😃
Beyzanur138 Esra_23 ayy valla bende çok heyecanlıyım ilk bebeğim hemen gelsin seviyim bakıyım istiyorum 😍😃
Beyzanur138 Mihruss valla çok zor ben 7. Ayımda hazırladım bunalmıştım şükür bitti 😃 valla hazırla daha da zorlanırsınız her an geldiğini düşünün 😃
Beyzanur138 Dilekcnkn yaa sağlıkla gelir inşallah 😊 benim en başından beri idrar enfeksiyonum var valla geçmedi
Beyzanur138 Hemdem_23 benim Ekim 4 40 hafta olacak inşallah am aşimdi bile gelse çok iyi olur dört gözle bekliyorum bende sancı da yok o kötü 😩😃🌸
Beyzanur138 cidolila hayır hiç tedirgin olmayın bence çok güzel bir şey hayırlısıyla sağlıcakla gelsin korkmayın bence hayattaki en güzel şey 😊 burda çok olumsuz şeyler oluyor ama kötü asla düşünmeyin 🌸😊