Betl EylulHifaa değil bence kendini yormadan yap derim gün günü tutmuyor bazen iyisin bazen full yatiyorsun
EylulHifaa Betl haklısınız gerçekten bigün çok enerjik oluyorum bigün bitkin halde şu sıralar özellikle de sabahları yataktan kalkasım bile gelmiyor
EylulHifaa Kahverengi valla bende eşimden destek alıp cumartesi başlıycam yoksa gözüm kesmemeye başladı
Betl EylulHifaa 29 haftalıgim bir heves 2 gün önce enerji ile yıkadım ütü için bakıp duruyor suratıma yüz vermiyorum.😄 Ben dolap yerine hastane çantası ve hurç yapicam şimdi dolap içinde toz olmasin
EylulHifaa Betl anladım canım ama tozlanmaz sanmıyorum arada açar havalndırırsın sonra üşenirsin çünlü
Elcnbykckr EylulHifaa bitanede 3yssında oğlum var fırsatım pek olmuyor oyüzden erkenden halletmek sanırım daha iyi olacak benim icin
Sehnur EylulHifaa evet 24 te herşeyi hazırdı küçük küçük onları yıkayıp ütülemek için sabırsızlanıyordum hazırlıyım nolcak dedim öyle hazırladım 😂
Halilmertinannesi EylulHifaa Bence yap sonra varya canını sürüklüyor insan ayırt et yıka ütüle yerleştir anca oluyor çantaya konacakları ayrı koy ben öyle yaptım canım sevgiler…