Melek3 EylulHifaa evet onun için vakitli yapın derm ağırlaştkca yapılmıyor açıkçası benim doğum da giyecek pijama takımim pet olsn hiç bisiyim yok ama ne gidip almayi gözüm kesiyor ne de onlarda kaldırıp çanta ya bırakmaya herşey heryerde
EylulHifaa Elcnbykckr başla canım bencede en iyisi ya arkadaşların yorumlarından sonra biran önce başlamalıyım dedim bende😅
Hilal-95 EylulHifaa uni aldım detarjan yumuşatıcısını aldm ama biraz ağır geldi kıyafete kullanmıcam bide granül aldım beyaz kıyafetleri için
07-02-2019 EylulHifaa walla 36 haftalıgım yenı yenı utuleyıp yerlestırıom ama cok ypruluyorum utuleyıp koyun bence erken olsada dolapta hıccbısy olmaz ara ara havalandıırıom utuledıklerımı dıgerlerı hala utu beklıo
07-02-2019 EylulHifaa cok fazla yorucu bugun doktor haftaya sezeryana alabılırım demese daha da yawas yapardım herhalde 😊o yuzden ne kdr erken okdr ıyı ama benım 2.ılkıyle ugrasmaktan pek wakıt bulamamıştım
Eccem12 EylulHifaa ben 29 da yaptım valla belim koptu şu an 31 im çok fark var arada iyi ki önden yapmışım
greybrde EylulHifaa bende 32+6 haftalığım dün yıkadım bugünde üyüldip yerleştircem sonrada artık çantamı hazırlıycam
Kahverengi EylulHifaa 29 haftadayım yıkadım ütüledim valla bu haftada bile belim ağrıdı daha geç yapsam halim ne olurdu valla bilemedim iyiki şimdi yapmışım 😊
EylulHifaa Kahverengi valla bende eşimden destek alıp cumartesi başlıycam yoksa gözüm kesmemeye başladı
EylulHifaa Elcnbykckr oh maşallah başlayın bitirin bencede bende artık bu hafta sonu başlıycam eşimden destek alıcam yoksa gözüm gerçekten yememeye başladı😅
Elcnbykckr EylulHifaa bitanede 3yssında oğlum var fırsatım pek olmuyor oyüzden erkenden halletmek sanırım daha iyi olacak benim icin