Ilkayy Bir_tospik_beklerken bizimki hic söyleme taraftarı değil her gititğimde hocam bakın benden 38 haftadan alın dayanıyorum artık. Diyorum bakıcaz bakcaz diyor 😂
Bir_tospik_beklerken Ilkayy benim eşime diyor ki sen şu kızın gözlerine bi bak sence bu normal doğurabilir mi diyor😄😄😄 yani ben nefes almaktan acizim çünkü poncik bünyem zorlanıyor sezeryandan sonra ne yapacam bilmiyorum 😅
07-02-2019 Bir_tospik_beklerken bugun tam 36 haftalık olduk haftaya 37 haftalık olcaz bakalım hayırlısı
Bir_tospik_beklerken 07-02-2019 38 haftalık olmuş oluyor en azından. Sezeryan senin seçimin mi doktorunun mu
07-02-2019 Bir_tospik_beklerken ılk hamılelıgımde tansıyonum cok yukseldı zorunlu sezeryan oldum 2 bucuk yıl oldugu ıcın bunuda sezeryana alıo doktorum
minikmucizemmm65 Bir_tospik_beklerken bende 34te gittim gün vermedi sinirim bozuldu😂 2 Hafta sonra gel demişti 37 de gideceğim inşallah gün verir artik
Bir_tospik_beklerken minikmucizemmm65 verir verir bi sorun yoksa bekliyorlar ne yapsınlar ama öyle deme hayatımın şokunu yaşadım 😊 şimdiden böyle duygusal olduysam doğsa ne yapcam bilemiyorum
Bir_tospik_beklerken 07-02-2019 yaa 1 buçuk yıl sonra sezeryandan sonra normal doğum yapan arkadaşım var benim doktor deneriz olmazsa sezeryan demişti doğurabildi. Tabi ikiside doğum şekli benim için sağlıklı olsun yeter
Aysel_poyraz Bir_tospik_beklerken benimde sezeryan tarihim 6 ekim sağ salim kucağimiza alamak nasip olur inşallah
Ylmaz Bir_tospik_beklerken benimde ikinci bebek ilk sezeryan olacak nasipse benm bebeğimde de sorunlar oldugu için 5 ekimde 37. Hafta da kızıma kavusacagım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
Bir_tospik_beklerken Ylmaz amin aminn canım sağlıkla doğdukları gözümüzün önünde olsunlar sıkıntılı olunca karnında yüreğin ağzında gün bitiriyorsun